facebook
Příjemnou noc, je úterý 18.9.2018 a svátek slaví Kryštof

Česnekový dresink


Ilustrační fotografie


Tento domácí česnekový dresink dochutí každý bramborový, masový i rybí salát.


Doba přípravy:

10 minut


Na 4 porce:
1 krajíc bílého chleba bez kůrky
250 ml olivového oleje
3 lžíce mléka
1 lžíce citronové šťávy
4 stroužky česneku
2 čerstvé žloutky
100-150 g bílého jogurtu (podle chuti)
sůl, pepř


Postup:
Chléb bez kůrky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Česnek prolisujeme, přidáme k chlebu, osolíme a vidličkou suroviny rozmačkáme na kaši. Žloutky rozšleháme s 2 lžícemi olivového oleje a přidáme citronovou šťávu. Přelijeme do nádoby na šlehání, tenkým proudem přiléváme zbytek olivového oleje a průběžně šleháme. Nakonec po lžících přidáváme bílý jogurt (podle chuti a rozmícháváme. Osolíme, opepříme a máme hotovo.




Dresink s rokfórem Dresink s rokfórem

Výrazná omáčka, která je skvělá se zeleninou. Tento dresink je stvořen pro všechny milovníky sýrů a výjimečných chutí.

Gribiche omáčka Gribiche omáčka

Perfektní omáčka k syrové zelenině, na listové saláty i k masovým specialitám.

Dresink Tisíc ostrovů Dresink Tisíc ostrovů

Populární dresink, který dochutí každý salát z těstovin, zeleniny, masa i ryb.

Podělte se o své názory na tento článek.
zalozka