facebook
Dobré ráno, je pondělí 19.5.2025 a svátek slaví Ivo

Kvalitní granule pro psa

První příspěvek v tématu Kvalitní granule pro psa
Skvarilova | 08.02.2025 18:42 | Kvalitní granule pro psa | ID: 48935
Skvarilova

Jaké máte zkušenosti ohledně výběru granulí pro vašeho psa? Poradíte mi někdo prosím, podle čeho se při výběru řídit?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 12.02.2025 01:54 | ID: 48964
sabinka

Já jsem musela vybírat kvalitu a to z toho důvodu, že náš pes má citlivější zažívání. Proto jsem si hledala jak vybrat kvalitní granule a podle čeho se u toho řídit. Vybrala jsem pro něj kvalitní granule z čerstvého masa bez obsahu obilovin od značky Marp. Kupuji je od https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-lamb-jehneci-bez-obilovin-2kg a vždy mi po objednání rychle přijdou, takže ty mohu doporučit. Mají jih na výběr ale daleko více.

Nikoleta | 13.02.2025 23:23 | ID: 48987
sabinka

Při výběru granulí se vždycky řídím složením – koukám, aby obsahovaly co nejvíc masa a co nejméně obilovin, barviv a konzervantů. Každý pes je jiný, takže někdy je potřeba pár značek vyzkoušet, než najdete ty pravé. Důležité je taky sledovat, jak pes na krmivo reaguje – jestli má lesklou srst, dobré trávení a dostatek energie. Ať už vyberete jakékoliv granule, doporučuju k nim přidat i péči o zuby. My máme skvělou zkušenost s probiotickým sprejem na zuby LUCAA+ https://www.provilan.cz/lucaa--pece-o-zuby-100ml-s-probiotiky/ Pomáhá proti zubnímu plaku a zápachu z tlamy, což se hodí hlavně u granulí, které samy o sobě zuby moc nečistí.

sabinka | 23.04.2025 10:18 | ID: 49550
sabinka

Doporučuji zkusit granule na míru. Sama je používám pro svého pejska a jsem spokojená – granule jsou přizpůsobené jeho věku, aktivitě a zdravotnímu stavu, což je super výhoda. Takto si můžeš být jistá, že tvůj pes dostává to nejlepší. Neobsahují zbytečné přísady ani obiloviny, což je pro mě velké plus.

1

zalozka