Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?
Pokud vybíráte kuchyňského robota, tak doporučím se podívat po tom co má výkonný motor. Já mám doma kuchyňského robota https://www.eta.cz/kuchynsky-robot-eta-gratus-kuliner-ii-max-2038-90010-sedy-eta203890010/p694644/ , který má 1700 W motor a ten je naprosto perfektní. Kdyby jste viděla jak si dokáže poradit s mletím masa i když je tužší třeba u hovězího je to velmi pěkně vidět. Robot má navíc i vestavěnou vakuovačku a váhu. Používám ho opravdu často a jsem s ním spokojená.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.