facebook
Dobré odpoledne, je pátek 29.3.2024 a svátek slaví Arnošt

Vyhlášení celorepublikové hudební soutěže pro děti a mládež FolkyTonk, ročník 2018/19


Ilustrační fotografie


Zúčastnit se mohou  jednotlivci i skupiny a lze soutěžit s převzatými i vlastními skladbami v žánru folk, country, lidová píseň, folk-pop, bluegrass, gospel, apod. U jednotlivců je podmínkou účasti hra na instrumentální nástroj, zpěv na základě hudebního podkladu ze záznamu není v soutěži možný.

Případní zájemci o soutěž mohou své zasílat audio (video) záznamy na adresu folkytonk@folkytonk.cz do 24. 12. 2018, přičemž kvalita nahrávek nerozhoduje, (dostačující je i odkaz např. na youtube.com). Odborná porota následně vybere finalisty, kteří postoupí do závěrečné části soutěže. Finále se uskuteční o pololetních školních prázdninách 1. - 2. února 2019 v pražském Divadle Za Plotem.

 

Soutěžní kategorie:

 

- kategorie do 14 let včetně (spodní hranice není stanovena)

- kategorie 15 - 18 let včetně

- soutěžící do 15 let s pedagogickým doprovodem (jednotlivci i skupiny)

 

Mezi hlavní ceny finále FolkyTonku 2019 patří např. nahrávka v profesionálním hudebním studiu, hodnotné hudební nástroje, vystoupení j. h. na hudebním festivalu či poukázky na nákup hudebního materiálu u sponzorů soutěže.

 

Soutěž podporuje hl. m. Praha a MŠMT, hlavními mediálními partnery soutěže jsou ČRo Rádio Junior, Country rádio a Bandzone.cz.

 

Reportáže ČT Déčko z ročníku 2016/172017/18.

 

Ukázky finálových soutěžních vystoupení ZDE.





Pěvecká soutěž Oběžná dráha se blíží, tak se nezapomeň přihlásit! Pěvecká soutěž Oběžná dráha se blíží, tak se nezapomeň přihlásit!

Ať si fanouškem zahraniční nebo domácí hudební scény, neměla by ti ujít ani Oběžná dráha. Tuto pěveckou soutěž znají zpěváci z celé České republiky a vědí, že stojí za to bojovat o její finálový večer.

Sanremo Junior CZ/ SK hledá nové talenty

Třetí ročník mezinárodní pěvecké soutěže se blíží. Mladí talentovaní zpěváci a zpěvačky ve věku 6-15 let už jen pár dní mají možnost se přihlásit do národních kol. Ti nejtalentovanější...

Podělte se o své názory na tento článek.
zalozka