facebook
Příjemnou noc, je sobota 14.3.2026 a svátek slaví Rút / Matylda

Svatební oznámení

První příspěvek v tématu Svatební oznámení
Miniee | 26.08.2025 22:46 | Svatební oznámení | ID: 50677
Miniee

Ahoj, můžete mi prosím poradit, kde sehnat hezké svatební oznámení? Ráda bych něco originálnějšího než jen klasický tisk na papír, spíš aby to mělo i jinou formu nebo materiál. Budu moc ráda za tipy, kde jste si nechávali dělat vy a s čím jste byli spokojení ????????

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
lenuliiinka | 26.08.2025 22:57 | ID: 50678
Slunicko.77

Ahoj, my jsme chtěli taky něco originálnějšího než jen papír a nakonec jsme našli Svatbomilka.cz. Mají oznámení i na jiných materiálech, třeba na dřevě, takže to působí mnohem slavnostněji a hostům to zůstane jako hezká památka. Komunikace byla rychlá a upravili nám i text podle přání.

Miniee | 04.10.2025 22:20 | ID: 51032
Slunicko.77

Díky moc. Koukala jsem na web a neskutečně se mi líbí to na kameni https://www.svatbomilka.cz/pt/48481-kamenne-oznameni-nikola. Už ho máme objednané :)

HancaN | 16.10.2025 14:32 | ID: 51172
Slunicko.77

My jsme měli od Svatbomilky oznámení na papíře, ale navrhovala jsem ho v jejich editoru sama a potom na svatbu jsme od nich měli jmenovky, menu, uvítací ceduli atd. na plexi a vypadalo to fakt krásně

Slunicko.77 | 30.10.2025 11:07 | ID: 51416
Slunicko.77

My jsme řešili podobnou věc, protože jsem nechtěla klasický bílý kartičky z tiskárny. Nakonec jsme narazili na svatbomilka.cz, kde dělají oznámení i na různých netradičních papírech, třeba s jemnou strukturou nebo v přírodním stylu. Hodně se mi líbilo, že si člověk může doladit barvy i text, takže to působilo osobněji. Byla to pro nás taková střední cesta – nemuseli jsme nic složitě vymýšlet, ale zároveň to nebyl tuctový tisk.

1

zalozka