facebook
Dobré ráno, je neděle 7.12.2025 a svátek slaví Ambrož

Darování vajíček

První příspěvek v tématu Darování vajíček
sabinka | 28.10.2025 10:37 | Darování vajíček | ID: 51401
sabinka

Ahoj holky, vím že další mimi chtít nebudu a ráda bych darovala svá vajíčka, máte někdo zkušenost? Moc děkuju. ❤️

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 28.10.2025 11:08 | ID: 51404
simona.novak23

Čauky, já doporučím IVF Zlín. Přistoupili ke všemu skvěle, vše mi vysvětlili, klinika je útulná, je tam příjemná rodinná atmosféra a zákrok nebolel. Byla tam i finanční kompenzace 33000,- Kč.

TanaH | 18.11.2025 21:59 | ID: 51620
simona.novak23

Holky, já jsem četla, že jako dárkyně musíte podstoupit psychovyšetření. To mě děsí skoro stejně jako samotný odběr. Je to pravda? Nedá se tomu nějak vyhnout? A jaké to je?

verkaherka001 | 20.11.2025 12:41 | ID: 51657
simona.novak23

To je u nás povinné, má to svoje důvody. Každopádně bych se toho nebála. Je to jen standartní vyšetření, aby si ověřili, že to podstupuješ dobrovolně, že jsi o všem informovaná a psychicky stabilní. Jen tě to donutí zamyslet se nad některými aspekty a ve výsledku tě to uklidní.

simona.novak23 | 21.11.2025 10:27 | ID: 51665
simona.novak23

Za mě je to ok. Teda aspoň na IVF Zlín, kde jsem darovala. Bylo to spíš takové příjemné popovídání s paní doktorkou o celé té věci. Jen to bylo trochu delší, než jsem čekala. A taky příjemnější, panovala tam taková klidná atmosféra, ostatně jako všude na té klinice. A odběru se taky není důvod bát, byl v narkóze a hodně šetrný.

1

zalozka