Ahoj holky, vím že další mimi chtít nebudu a ráda bych darovala svá vajíčka, máte někdo zkušenost? Moc děkuju. ❤️
Čauky, já doporučím IVF Zlín. Přistoupili ke všemu skvěle, vše mi vysvětlili, klinika je útulná, je tam příjemná rodinná atmosféra a zákrok nebolel. Byla tam i finanční kompenzace 33000,- Kč.
Holky, já jsem četla, že jako dárkyně musíte podstoupit psychovyšetření. To mě děsí skoro stejně jako samotný odběr. Je to pravda? Nedá se tomu nějak vyhnout? A jaké to je?
To je u nás povinné, má to svoje důvody. Každopádně bych se toho nebála. Je to jen standartní vyšetření, aby si ověřili, že to podstupuješ dobrovolně, že jsi o všem informovaná a psychicky stabilní. Jen tě to donutí zamyslet se nad některými aspekty a ve výsledku tě to uklidní.
Za mě je to ok. Teda aspoň na IVF Zlín, kde jsem darovala. Bylo to spíš takové příjemné popovídání s paní doktorkou o celé té věci. Jen to bylo trochu delší, než jsem čekala. A taky příjemnější, panovala tam taková klidná atmosféra, ostatně jako všude na té klinice. A odběru se taky není důvod bát, byl v narkóze a hodně šetrný.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.