Ahojky.. mám otázku pro ty kterým se podařilo zhubnout na vysněnou váhu.. jak se vám to podařilo ? :-D
V to doufám
Ale jako vypadá to opravdu dobře a koukala že to má opravdu hodně spokojených zákaznic a ty proměny jsou až neuvěřitelné :-)
Ano to jsou.. sama jsem tomu na začátku nevěřila 
Na tu dietu KetoFit jsem teď akorát koukala v televizi a fakt mě to zaujalo, takže hledám zkušenosti a zatím to teda vypadá na jedničku, asi zkusím koupit ten balíček na 4 týdny a uvidím jak to půjde :)
Radka1980: Fakt to stojí za to, já si ani nedokázala představit že se mi někdy podaří takhle snadno a navíc zdravě zhubnout :))
Já jsem si teda zatím nikdy nedokázala váhu udržet když už jsem něco shodila, to je můj věčný boj :-(
Na začátku roku jsem si řekla, že chci začít hubnout a konečně něco udělat pro své zdraví i sebevědomí. Nechtěla jsem však žádné extrémy, ale dlouhodobou a udržitelnou změnu. Právě chytré hodinky ARMODD Roundz 7 GPS mi pomáhají sledovat každodenní pohyb, počet kroků i spálené kalorie a díky sportovním režimům mám přehled o jednotlivých aktivitách. Všechna data se ukládají do aplikace v telefonu, kde vidím, jak se moje úsilí postupně vyplácí. GPS mi umožňuje sledovat trasy při chůzi nebo běhu a motivuje mě přidat další pohyb. Díky pravidelné kontrole aktivity se mi daří zůstat motivovaná a hubnutí už není jen přání, ale skutečný proces.
Taky si říkám, že bych si koupila chytré hodinky, ale nechci vyloženě sportovní, ale nějaké víc elegantní, které budu moct nosit i do práce. Máte tipy? 
Jaruška: Koukni se určitě na hodinky Carneo, mají moc hezký výběr
mám od nich takové moc hezké ve zlatém provedení a jsou navíc i super i pokud jde o funkčnost 
Já jsem po opravdu dlouhé době marného snažení konečně zhubla díky KetoDiet a moc to doporučuju. Moc se mi tomu nechtělo samotné věřit, ale opravdu to jde snadno, kila jdou rychle dolů a jídla jsou dobrá a hlavně rychlá. Naučila jsem se s ní navíc konečně správně jíst a váhu si pořád držím 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.