facebook
Příjemnou noc, je neděle 15.2.2026 a svátek slaví Ljuba

hubnutí

První příspěvek v tématu hubnutí
simona.novak23 | 13.05.2023 22:54 | hubnutí | ID: 43246
simona.novak23

Ahojky.. mám otázku pro ty kterým se podařilo zhubnout na vysněnou váhu.. jak se vám to podařilo ? :-D

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
simona.novak23 | 27.05.2023 15:01 | ID: 43443
DanickaKa

V to doufám Ale jako vypadá to opravdu dobře a koukala že to má opravdu hodně spokojených zákaznic a ty proměny jsou až neuvěřitelné :-)

Terka | 28.05.2023 09:54 | ID: 43457
DanickaKa

Ano to jsou.. sama jsem tomu na začátku nevěřila

Radka1980 | 29.05.2023 19:47 | ID: 43493
DanickaKa

Na tu dietu KetoFit jsem teď akorát koukala v televizi a fakt mě to zaujalo, takže hledám zkušenosti a zatím to teda vypadá na jedničku, asi zkusím koupit ten balíček na 4 týdny a uvidím jak to půjde :)

Lenanna | 30.05.2023 17:45 | ID: 43518
DanickaKa

Radka1980: Fakt to stojí za to, já si ani nedokázala představit že se mi někdy podaří takhle snadno a navíc zdravě zhubnout :))

Patyna | 03.11.2023 16:29 | ID: 45106
DanickaKa

Já jsem si teda zatím nikdy nedokázala váhu udržet když už jsem něco shodila, to je můj věčný boj :-(

Zuzabartova | 15.01.2026 00:25 | ID: 52484
DanickaKa

Na začátku roku jsem si řekla, že chci začít hubnout a konečně něco udělat pro své zdraví i sebevědomí. Nechtěla jsem však žádné extrémy, ale dlouhodobou a udržitelnou změnu. Právě chytré hodinky ARMODD Roundz 7 GPS mi pomáhají sledovat každodenní pohyb, počet kroků i spálené kalorie a díky sportovním režimům mám přehled o jednotlivých aktivitách. Všechna data se ukládají do aplikace v telefonu, kde vidím, jak se moje úsilí postupně vyplácí. GPS mi umožňuje sledovat trasy při chůzi nebo běhu a motivuje mě přidat další pohyb. Díky pravidelné kontrole aktivity se mi daří zůstat motivovaná a hubnutí už není jen přání, ale skutečný proces.

Jaruška | 24.01.2026 19:16 | ID: 52621
DanickaKa

Taky si říkám, že bych si koupila chytré hodinky, ale nechci vyloženě sportovní, ale nějaké víc elegantní, které budu moct nosit i do práce. Máte tipy?

HadekTana | 25.01.2026 16:08 | ID: 52634
DanickaKa

Jaruška: Koukni se určitě na hodinky Carneo, mají moc hezký výběr mám od nich takové moc hezké ve zlatém provedení a jsou navíc i super i pokud jde o funkčnost

DanickaKa | 14.02.2026 22:18 | ID: 52841
DanickaKa

Já jsem po opravdu dlouhé době marného snažení konečně zhubla díky KetoDiet a moc to doporučuju. Moc se mi tomu nechtělo samotné věřit, ale opravdu to jde snadno, kila jdou rychle dolů a jídla jsou dobrá a hlavně rychlá. Naučila jsem se s ní navíc konečně správně jíst a váhu si pořád držím

zalozka