Ahojky.. mám otázku pro ty kterým se podařilo zhubnout na vysněnou váhu.. jak se vám to podařilo ? :-D
DanickaKa: Mě hodně zaujala jejich řada StayFit, potřebuju se už spíš tak udržovat, někdy ušetřit čas chystáním jídel a tohle vypadá hodně dobře, nemáš vyzkoušeno?
Dlouho jsem se snažila zhubnout, ale pořád jsem měla pocit, že mi v životě chybí nějaký řád. Chvíli jsem se snažila více cvičit, potom jsem zase několik dní nic nedělala a neměla jsem pořádný přehled o tom, jak jsem na tom s pohybem. Změnilo se to až ve chvíli, kdy jsem si pořídila chytré hodinky ARMODD Candywatch 5 GPS. Začala jsem si díky nim sledovat kroky, vzdálenost, spálené kalorie a svoje sportovní aktivity. Všechno se mi automaticky zaznamenává do aplikace, takže přesně vidím, jak jsem byla během dne aktivní. Začala jsem si nastavovat menší cíle a hlavně se jich držet. Hodinky mě motivují i ve dnech, kdy se mi vůbec nechce cvičit, protože vidím, že mi do denního cíle ještě něco chybí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.