Prosím, potřebovala bych se zeptat podle čeho bych mohla vybírat kvalitní vybavení do koupelny prosím?
Renovace koupelny pro mě byla velkou výzvou, ale jedna z nejlepších věcí, kterou jsem do koupelny pořídila, byla sprchová vanička a vana od Kaldewei. Líbilo se mi, že sprchová vanička se dá kompletně zabudovat do úrovně podlahy, což vypadá velmi moderně a navíc se to skvěle udržuje. Smaltovaná ocel je odolná, 100 % recyklovatelná bez příměsí plastů a na vaničce nejsou vidět žádné škrábance ani po delší době používání. Pokud hledáte kvalitní a zároveň elegantní řešení pro koupelnu, určitě doporučuji Kaldewei.
Když jsem poprvé narazila na problém s ucpaným odpadem v koupelně, byla jsem přesvědčená, že to zvládnu sama. Vyzkoušela jsem hydroxid i instalatérské pero, ale ani jedno nepomohlo. Problém byl zjevně dál v potrubí. Potřebovala jsem odbornou pomoc a na internetu jsem našla firmu bjservis.cz z Prahy. Mají nonstop dispečink, což mi přišlo velmi vhod. Rychle jsme se domluvili a během krátké doby bylo vše opraveno. Od té doby všechno funguje, jak má. Mohu tuto firmu vřele doporučit – jsou rychlí, spolehliví a ceny jsou více než rozumné. Pokud máte problémy s odpadem, neváhejte je kontaktovat.
Myslím si, že když už člověk dělá novou koupelnu tak by neměl zapomínat na všechny detaily mezi které rozhodně patří i vybavení. My jsme dělali novou koupelnu nedávno a tento článek https://institutzdravehobydleni.cz/zdrava-koupelna-zdrave-bydleni/rekonstrukce-koupelny-tipy-jak-zabranit-chybam/ mi pomohl a líbil se mi protože mě to navedlo v tom abych nechybovala a udělala koupelnu opravdu správně.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.