Ahoj holky, sháním hezká vánoční světýlka, ideálně na baterky, abych je mohla dát třeba do vázy nebo pověsit kamkoli, kde není zásuvka. Máte tip na nějaká kvalitní, která dobře svítí a vydrží? Případně kde je teď mají za rozumnou cenu? Díky moc za doporučení
Ahoj! ???? Pokud hledáš hezká vánoční světýlka na baterky, určitě doporučuji mrknout na e-shop bezdoteku.cz Já jsem si tam teď na Vánoce koupila světýlka a jsem moc spokojená – dobře svítí, jsou kvalitní, a navíc je můžeš dát kamkoli, protože nepotřebují zásuvku. Perfektní třeba do vázy, na stůl nebo na police. Ceny jsou tam taky v pohodě, takže určitě stojí za to se podívat. ???? Doufám, že si tam něco vybereš. Už máš nějaké konkrétní místo, kam je plánuješ dát?
Ahoj! ???? Světýlka na baterky jsou určitě skvělá volba na vánoční dekorace, zejména pokud je chcete umístit do vázy nebo na místa, kde není přístup k zásuvkám. Osobně je mám také ráda, protože dokážou vytvořit kouzelnou atmosféru. Ale co se týče vánoční atmosféry u mě doma, tak já používám spíš svíčky. Mám ráda LED svíčky, které napodobují opravdový plamen, a přitom jsou bezpečné a dlouho vydrží. Z Notina mám oblíbené WoodWick svíčky, které mají skvělý praskající zvuk a nádhernou vůni. Když si zapálím jednu z těchto svíček, okamžitě se u nás doma vytvoří taková příjemná atmosféra, která je ideální na vánoční svátky. Navíc, díky různým vůním, které mají, je to i příjemný zážitek pro smysly. V kombinaci s pár světýlky v rohu to udělá opravdu kouzelný efekt. Světýlka jsou samozřejmě super, ale myslím, že svíčky mají tu správnou vánoční atmosféru, kterou si užívám hlavně večer, když je doma klid a svítí jen světýlka a svíčky. Možná bych doporučila zkusit nějaké svíčky na baterky, pokud se chcete vyhnout otevřenému ohni, ale i tak to celé krásně navodí tu vánoční pohodu. ????
Zdravím tu všechny, přesně takové svíčky sháním... Kde je kupuješ prosím tě? Jsou docela drahé, a tak hledám, kde by vyšly nejlevněji!
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.