facebook
Dobré ráno, je pátek 6.6.2025 a svátek slaví Norbert

Vánoce

První příspěvek v tématu Vánoce
Lotrinka | 27.10.2019 11:53 | Vánoce | ID: 25641
Lotrinka

Ahoj holky, potřeuji poradit. Chlap si k vánocům přeje domácí vinotéku, ale já nevím, no. Vyplatí se koupě? Je nezbytnost ji doma mít? A dotaz na ty, co už ji mají - jaká značka je dobrá a jak se ty vinotéky tak cenově pohybují?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
citronela | 22.12.2020 14:08 | ID: 28000
lenuliiinka

Super obchod je mujkoberec

Lenanna | 19.12.2022 22:02 | ID: 40887
lenuliiinka

Koukněte na rootyrug.cz je to ortopedický kobereček, který nahrazuje chůzi po přírodním povrchu a tak pomáhá řešit a předcházet hodně problémům. My jsme ho pořizovali protože dcera má vbočený palec a co po něm pravidelně chodí tak se jí začíná hezky rovnat.

Jaruška | 20.12.2022 21:26 | ID: 40952
lenuliiinka

To se mi moc líbí to by se nám moc hodilo, díky moc :)

Jilkova777 | 18.11.2024 09:39 | ID: 48021
lenuliiinka

Dlouho jsem přemýšlela, co pořídit dceři na Vánoce, a nakonec jsem se rozhodla pro chytré hodinky ARMODD Kidz. Hlavním důvodem byla bezpečnost – díky GPS budu mít vždy přehled, kde se nachází, což je pro mě velká jistota. Ale nejen to, tyto hodinky jsou mezi dětmi hodně oblíbené díky svému modernímu designu a funkcím, které je baví. Dcera bude nadšená, že si z hodinek může zavolat nebo sledovat své kroky. Navíc jsou hodinky lehké a pohodlné, takže je bude ráda nosit každý den. Jsem si jistá, že tento dárek bude velký úspěch.

Patyna | 16.12.2024 17:15 | ID: 48437
lenuliiinka

Já jsem našim nechala udělat fotoobraz s naší rodinnou fotkou. Kvalitně to dělají na Impresi.cz moc se mi tam líbí i ty jejich skleněné desky, to nám chci pořídit domů po vánocích :)

lenuliiinka | 22.12.2024 10:03 | ID: 48538
lenuliiinka

Já jsem objevila naprosto dokonalý shop :) Jsem z něm úplně nadšená :) https://www.darkoviny.cz/vanocni-darky/. Znáte ho? Tam mají tolik super dárků. Vybavila jsem tam celou rodinu :) Fakt super inspirace a na výběr toho mají milion :)

zalozka