Máte doma někdo posilovací stroje? Posilujete tak pravidelně a hubnete? Jaké stroje jsou z hlediska hubnutí nejlepší?
Pořídila jsem si s manželem domů rotoped a potom běhací pás a pak ještě veslovací stroj. Máme už doma dalo by e říct celkem slušnou domácí posilovnu. Cvičím společně pravidelně, takže spolu trávíme čas a má to taky pozitivní vliv na naše těla.
Tak to máte doma už opravdu takovou soukromou domácí posilovnu. Poradíte mi, kam se na posilovací stroje podívat? Odkud to máte?
Určitě, také jsem vám to asi mohla napsat rovnou, ale nějak mě to prostě nenapadlo. Já bych mohla doporučit se podívat na stránky obchodu Fitham.cz, kde najdete mega výběr, ale hlavně tam taky najdete nákupní rádce, takže by vám to mohlo pomoci při výběru posilovacích strojů.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.