Dobrý večer, mohla bych požádat o tip, kde kupujete fakt kvalitní povlečení, které vydrží hezké dlouhou dobu? To, co mám doma je totiž hned vybledlé a kvalita je nic moc.
Já miluju povlečení Matějovský! Mám doma jedno už 3 roky a pořád vypadá skvěle :) Od té doby postupně přikupuju a jsem naprosto spokojená. Barva i tvar krásně drží i po třech letech. Naposledy jsem si koupila bavlněný mako satén a je TOP!
Holky, napíšete prosím, kde na něj mrknout? Mají svůj e-shop?
Ano, tady máte odkaz přímo na jejich stránky www.matejovsky-povleceni.cz Doporučím mrknout i na ručníky, utěrky a dárkové zboží. Nakupuju u nich vše i pro rodinu, třeba k vánocům nebo na narozeniny.
Zdravím, poradíte prosím, kde by mi vybrané povlečení rovnou i upravili na míru, kterou potřebuju? Manžel je vysoký a máme prodlouženou peřinu.
Mrkněte na biante.cz - vše upraví i na míru, pokud budete chtít. Jsou moc ochotní a navíc mají kvalitní a krásné zboží, doporučuji projít si jejich stránky.
Holky, taky na tomto e-shopu nakupuju a moc ráda! Mají vše kvalitní, jsou moc ochotní a na míru něco přizpůsobit, není problém. Tady máte odkaz na jejich stránky www.biante.cz/lozni-povleceni
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.