Vybíráme do nové koupelny novou sprchovou vaničku, chceme nějakou plochou, která nebude klouzat a bude vypadat dobře v nové moderní koupelně. Moc se nám líbí co mají tady https://www.kaldewei.cz/ nemáte někdo zkušenost?
Naše koupelna byla malá a nepraktická, a tak jsme se rozhodli pro kompletní rekonstrukci. Firma, která působí hlavně v Ostravě a okolí www.instalaterostravahned.cz odvedla skvělou práci. Technik přišel s návrhy, které dokonale využily náš omezený prostor. Starou vanu nahradil sprchový kout, nové WC a umyvadlo byly osazeny rychle a precizně, a obklady dodaly koupelně moderní nádech. Výsledek nás nadchl a spolupráce byla od začátku do konce naprosto bezproblémová.
Když jsme se rozhodli pro rekonstrukci koupelny, hledali jsme firmu, na kterou se můžeme spolehnout. Na doporučení jsme vybrali firmu, která působí hlavně v Ostravě a okolí www.instalaterostravahned.cz, a bylo to rozhodnutí, kterého nelitujeme. Vyměnili nám starou vanu za sprchový kout, WC a umyvadlo za moderní kousky a vše dokončili nádhernými obklady. Práce proběhla rychle, kvalitně a bez zbytečného stresu. Koupelna je teď nejen krásná, ale i velmi funkční.
Koupelna v našem domě už nevyhovovala ani vzhledem, ani funkčně. Proto jsem se rozhodla pro kompletní rekonstrukci a po delším hledání zedníků jsem narazila na zednikbrnoprovas.cz Už při prvním jednání mě přesvědčili svým přístupem. Vše vysvětlili, doporučili materiály a přesně se drželi rozpočtu. Během prací byli dochvilní, komunikativní a velmi pečliví. Každý krok konzultovali, abych byla spokojená. Po dvou týdnech bylo hotovo a výsledek je perfektní. Krásné obklady, moderní sprchový kout a vše dokonale sladěné. Koupelna teď působí svěže a útulně. Moc děkuji celému týmu za jejich poctivou práci, opravdu se na ně dá spolehnout.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.