Dobrý den maminky, poradíte mi prosím některá ohledně výběru ojetého auta tak do 100 tisíc? Jaké vybrat?
Ono dost záleží, co chcete, aby auto mělo za výbavu, značku, zamyslet se kolik pak od jednotlivých značek +- stojí opravy a vzít automechanika sebou. Já hlavně tedy doporučím pořádnou pojistku, tu si můžete nechat srovnat na Klik, kde zadáte on-line pár osobních údajů a vyjedou vám nabídky na míru, máte to pak černé na bílém. :) Držím palce při výběru. ❤️
Ano je pravda, že vzít si při výběru ojetého auta mechanika s sebou není vůbec špatný nápad. Já jsem to tak také udělala, když jsem kupovala ojeté auto z autobazar https://www.aaaauto.cz/ , tak jsem si s sebou také brala automechanika. Nikomu to tam nevadilo a dokonce byla i možnost si auto zvednout a podívat se na něj ze spodu. Autem od nich jezdíme každý den a i Chorvatsko v létě zvládlo bravurně tam i zpátky.
Já jsem asi před rokem u nich kupovala auta. Byla jsem nadšená, protože jsem tam narazila na ojeté auto, které vypadalo jako nové. I stavově super, protože jsem do něj nemusela ohledně opravdu investovat ještě ani korunu a to s ním jezdím denně cca 60 km.
Taky doporučím pořádné pojištění, ideálně havarijní. Taky jsem srovnávala přes tento srovnávač a vyšlo mi to na moc hezké peníze a to pojištění mělo všechno, co jsem si přála. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.