facebook
Dobré dopoledne, je středa 15.4.2026 a svátek slaví Anastázie

Ojeté auto do 100 tisíc

První příspěvek v tématu Ojeté auto do 100 tisíc
Kozlickova | 07.09.2025 10:09 | Ojeté auto do 100 tisíc | ID: 50735
Kozlickova

Dobrý den maminky, poradíte mi prosím některá ohledně výběru ojetého auta tak do 100 tisíc? Jaké vybrat?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
simona.novak23 | 09.09.2025 21:33 | ID: 50756
sabinka

Ono dost záleží, co chcete, aby auto mělo za výbavu, značku, zamyslet se kolik pak od jednotlivých značek +- stojí opravy a vzít automechanika sebou. Já hlavně tedy doporučím pořádnou pojistku, tu si můžete nechat srovnat na Klik, kde zadáte on-line pár osobních údajů a vyjedou vám nabídky na míru, máte to pak černé na bílém. :) Držím palce při výběru. ❤️

Zuzabartova | 15.09.2025 12:49 | ID: 50848
sabinka

Ano je pravda, že vzít si při výběru ojetého auta mechanika s sebou není vůbec špatný nápad. Já jsem to tak také udělala, když jsem kupovala ojeté auto z autobazar https://www.aaaauto.cz/ , tak jsem si s sebou také brala automechanika. Nikomu to tam nevadilo a dokonce byla i možnost si auto zvednout a podívat se na něj ze spodu. Autem od nich jezdíme každý den a i Chorvatsko v létě zvládlo bravurně tam i zpátky.

Skvarilova | 17.09.2025 12:13 | ID: 50873
sabinka

Já jsem asi před rokem u nich kupovala auta. Byla jsem nadšená, protože jsem tam narazila na ojeté auto, které vypadalo jako nové. I stavově super, protože jsem do něj nemusela ohledně opravdu investovat ještě ani korunu a to s ním jezdím denně cca 60 km.

sabinka | 08.10.2025 18:09 | ID: 51076
sabinka

Taky doporučím pořádné pojištění, ideálně havarijní. Taky jsem srovnávala přes tento srovnávač a vyšlo mi to na moc hezké peníze a to pojištění mělo všechno, co jsem si přála. :)

1

zalozka