Můžete mi prosím poradit, kdo máte zkušenost ohledně cestovního pojištění? U které pojišťovny se vyplatí sjednávat?
Cestovní pojištění, ale i jiné pojištění, které jsem chtěla sjednat za co nejlepších podmínek jsem si porovnávala a pak i sjednávala online na srovnávači pojištění Klik.cz Doporučím se podívat a vyzkoušet si ho, protože tam stačí zadat jen pár základních údajů a pojištění si tak rychle srovnáte. Sjednání rovnou přes srovnávač je pak velmi jednoduché a nabízí případně i pomoc po telefonu.
Také cestovní pojištění dělám přes klik. Mají na výběr z dost pojišťoven, můžete si vše v klidu projít a máte během chvíle sjednané pojištění. :)
Souhlasím s holkami, jak již název napovídá naklikáte a během pár minut máte srovnáno. :))
Taky beru odsud, je to nejrychlejší volba a tenhle srovnávač je fakt ověřený. :)
Minulý rok jsem brala taky odsud, přišlo mi to nejvýhodnější a nejrychlejší. Musím říct že jsme i využili a vše proběhlo v nemocnici v pořádku. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.