facebook
Dobrý večer, je neděle 7.6.2026 a svátek slaví Iveta

Cestovní pojištění

První příspěvek v tématu Cestovní pojištění
Krisdlabalova | 28.01.2025 19:55 | Cestovní pojištění | ID: 48878
Krisdlabalova

Můžete mi prosím poradit, kdo máte zkušenost ohledně cestovního pojištění? U které pojišťovny se vyplatí sjednávat?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Myskovatera | 29.01.2025 08:24 | ID: 48880
Jilkova777

Cestovní pojištění, ale i jiné pojištění, které jsem chtěla sjednat za co nejlepších podmínek jsem si porovnávala a pak i sjednávala online na srovnávači pojištění Klik.cz Doporučím se podívat a vyzkoušet si ho, protože tam stačí zadat jen pár základních údajů a pojištění si tak rychle srovnáte. Sjednání rovnou přes srovnávač je pak velmi jednoduché a nabízí případně i pomoc po telefonu.

simona.novak23 | 18.02.2025 20:52 | ID: 49030
Jilkova777

Také cestovní pojištění dělám přes klik. Mají na výběr z dost pojišťoven, můžete si vše v klidu projít a máte během chvíle sjednané pojištění. :)

sabinka | 24.02.2025 21:18 | ID: 49103
Jilkova777

Souhlasím s holkami, jak již název napovídá naklikáte a během pár minut máte srovnáno. :))

Terka | 24.05.2025 22:49 | ID: 49877
Jilkova777

Taky beru odsud, je to nejrychlejší volba a tenhle srovnávač je fakt ověřený. :)

verkaherka001 | 03.06.2025 16:50 | ID: 49946
Jilkova777

Minulý rok jsem brala taky odsud, přišlo mi to nejvýhodnější a nejrychlejší. Musím říct že jsme i využili a vše proběhlo v nemocnici v pořádku. :)

Jilkova777 | 19.05.2026 23:09 | ID: 54005
Jilkova777

Před odjezdem na dovolenou jsem chtěla mít jistotu, že budu vždy vědět, kde je moje dcera, a právě proto jsem pořídila tyto chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-ai--2026--cerna/ GPS byla pro mě hlavní důvod koupě a po zkušenosti musím říct, že to bylo správné rozhodnutí. Na dovolené byla dcera neustále v pohybu. Chvíli byla na hřišti, potom u bazénu a za chvíli zase někde s novými kamarády. Já jsem ale měla mnohem větší klid, protože jsem si kdykoliv mohla zkontrolovat její polohu. Člověk si díky tomu dovolenou užije úplně jinak a není neustále ve stresu. Další velké překvapení byla AI funkce. Dcera ji používá opravdu často. Ptá se na přírodu, zvířata, zajímavosti nebo věci, které ji během dne napadnou. Někdy si jen zkouší, na co všechno se může zeptat. Líbí se mi, že chytré hodinky nejsou jen o bezpečnosti, ale dítě zároveň zabaví a podporují jeho zvědavost. Jsem s nimi opravdu spokojená.

1

zalozka