facebook
Příjemnou noc, je neděle 25.5.2025 a svátek slaví Viola

Cestování

První příspěvek v tématu Cestování
Miniee | 18.02.2025 19:30 | Cestování | ID: 49027
Miniee

Ahojky, sháním sportovní kočárek, který zvládne i náročnější terén – lesní cesty, štěrk, případně i sníh. Hledám něco stabilního, ale zároveň skladného do auta. Zatím zvažuji kočárky s většími, nafukovacími koly a dobrým odpružením, protože pohodlí pro dítě i snadná manipulace jsou pro mě důležité. Máte tipy na konkrétní modely, se kterými máte dobrou zkušenost?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
simona.novak23 | 18.02.2025 20:27 | ID: 49029
Krisdlabalova

Zdravím, my máme tento - https://www.feedo.cz/easywalker-kocarek-sportovni-miley2-shadow-black/. Jsme moc spokojení, chodím s ním i běhat. Dá se složit jednou rukou, vleze se mi i do auta. Je i designově hezký a za skvělou cenu. :)

TanaH | 22.02.2025 17:45 | ID: 49074
Krisdlabalova

Hezký podvečer, my máme taky odusd přímo stejný kočárek a na sport i túry je fakt super. :))

Nikoleta | 23.03.2025 21:44 | ID: 49285
Krisdlabalova

Holky pokukovala jsem po tom kočárku, zvládne i horší terén? Větší kamínky, bahno, cokoliv jiného? :) Moc díky!

Terka | 27.04.2025 20:36 | ID: 49610
Krisdlabalova

Ahoj, máme ho taky a zvládne, chodíme s ním na túry, běhat, bahenní cesty, asfaltku, všechno zatím zvládl. :D

Krisdlabalova | 12.05.2025 21:11 | ID: 49724
Krisdlabalova

Dlouho jsem váhala, jestli má smysl pořizovat dětské chytré hodinky, ale po několika situacích, kdy se dcera zdržela cestou ze školy a nebrala telefon, jsem neváhala. Vybrali jsme model s GPS https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ a byl to skvělý tah. Teď mám kdykoli přehled o tom, kde je, a když jde třeba s kamarádkou ven, stačí mi pár kliknutí v aplikaci a hned vím, že je v pořádku. Líbí se mi i možnost volání a posílání hlasových zpráv. Nemusí mít mobil a přesto jsme v kontaktu. Pro mě jako mámu je to velká úleva. Vím, že na ni dohlížím, aniž bych jí narušovala svobodu.

1

zalozka