facebook
Příjemnou noc, je úterý 15.7.2025 a svátek slaví Jindřich

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
verkaherka001 | 24.06.2025 22:35 | ID: 49538

Ahoj ahoj jaké eco prostředky používáte na praní? Ideálně něco co fakt vezme skvrny od jídla. Děkuju.

Jilkova777 | 24.04.2025 22:33 | ID: 49540

Prosím, našla bych tu někoho se zkušeností ohledně zařízení pojištění na novostavbu rodinného domu? Kdo by jste mi dok0ázal poradit, kde pojištění hledat?

Myskovatera | 26.04.2025 09:05 | ID: 49553

Mám velmi časté otoky nohou, které se snažím řešit. Zkoušela jsem už opravdu hodně přípravků, ale zatím bez úspěchu... Je něco, co vám dokázalo pomoci?

Zuzabartova | 13.05.2025 22:01 | ID: 49554

Já už se zase těším jak zprovozníme na zahradě bazén. Chtěla bych se poradit, jakou chemii používáte, když máte doma malé děti? Minulé léto jsem bojovala s mléčnou vodou a v podstatě se mi to nepodařilo vyřešit. Co používáte?

Zuzabartova | 15.06.2025 09:19 | ID: 49556

Já už se zase těším jak zprovozníme na zahradě bazén. Chtěla bych se poradit, jakou chemii používáte, když máte doma malé děti? Minulé léto jsem bojovala s mléčnou vodou a v podstatě se mi to nepodařilo vyřešit. Co používáte?

Krisdlabalova | 24.04.2025 08:11 | ID: 49558

Já zvažuji už delší dobu, že bych dětem pořídila na zahradu trampolínu. Dokážete mi někdo prosím poradit s jejím výběrem? Na co bych si hlavně při výběru měla dávat pozor? Chtěla bych hlavně bezpečnou trampolínu, abych neměla o děti strach při skákání na ní.

Kajolka | 21.06.2025 00:26 | ID: 49563

Ahojky, máme teď problém s našim psím miláčkem. Ukázalo se, je citlivý na stravu a nesnese uplně všechno. Třeba s kapsičkama jsme to vzdali úplně. Pochybujju, že se to někdy zlepší, vypadá to na dlouhobý problém. Jak ho má pak ale člověk rozmazlovat, když neví, co mu muže dát

Jilkova777 | 25.04.2025 07:27 | ID: 49566

Pěkný den přeji, můžete mi někdo prosím poradit, kde vybírat ojeté auto? Kde tedy hledat ojeté auto v dobrém stavu by mě hlavně zajímalo?

Jilkova777 | 22.05.2025 10:36 | ID: 49567

Zdravím, kde se vám ostatním podařilo vybrat ojeté auto? U6 delší dobu se snažíme vybrat něco rozumného, ale zatím tedy bez úspěchu. Můžete mi poradit, kde ojeté auto vybírat prosím?

zalozka