facebook
Příjemnou noc, je úterý 19.8.2025 a svátek slaví Ludvík

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Jilkova777 | 24.06.2025 21:36 | ID: 49442

Ahoj holky, trápí mě opakující se opary na rtech, objevují se mi hlavně když jsem ve stresu. Zkoušela jsem klasické masti z lékárny, ale zatím nic moc nezabralo. Máte prosím nějaké osvědčené tipy, co vám opravdu pomohlo?

Nikoleta | 17.04.2025 16:47 | ID: 49443

Holky, chtěla bych ségře udělat tričko s potiskem jako dárek, třeba s nějakým vtipným nápisem nebo obrázkem, co má ráda. Máte s tím některá zkušenost? Kde jste si nechávaly potisk udělat a jak jste byly spokojené? Případně doporučíte spíš nažehlovačky, tiskárnu na textil, nebo rovnou přes nějaký e-shop? Díky moc za rady :-)

Myskovatera | 15.04.2025 00:37 | ID: 49450

Dobrý den ženy, nemáte prosím některá náhodou zkušenost s využíváním služeb hodinového manžela v Praze prosím?

Diana K. | 10.05.2025 14:56 | ID: 49463

Dobrý den, chci se zeptat prosím ohledně výběru nových spotřebičů, zda mi někdo můžete poradit kde se podívat prosím?

lenuliiinka | 25.04.2025 12:14 | ID: 49474

Holky, potřebuju váš tip! Chystáme se na první botičky a já bych ráda využila e-shop. Jenže jak vybrat správnou velikost online, když si u těch prvních nejsem vůbec jistá? ???? Hledám proto nějaký osvědčený obchod, kde jsou fakt ochotní a umí poradit s velikostí. Máte nějaké favority, kde jste byly spokojené a cítily jste, že vám dobře poradili?

Krisdlabalova | 17.04.2025 02:15 | ID: 49480

Zdravím, chtěla bych tak nějak přejít na kouření elektronických cigaret. Díval jsem se na nabídku těch jednorázových. Můžete mi říct, které jsou tak ideální?

Zuzabartova | 17.04.2025 02:27 | ID: 49481

Zdravím, chtěla bych tak nějak přejít na kouření elektronických cigaret. Dívala jsem se na nabídku těch jednorázových. Můžete mi říct, které jsou tak ideální?

Terka | 22.04.2025 15:02 | ID: 49501

Ahoj holky, nemáte tip na lak na nehty, který vydrží víc než jeden den a neloupe se hned druhý den po nalakování? :D Zkoušela jsem už několik značek a i když si dám podklad i vrchní lak, stejně se mi začne olupovat skoro hned. Nechci gelovky, jen klasický lak, co fakt něco vydrží. Máte nějaké osvědčené značky nebo triky, co pomáhají s výdrží?

Patyna | 23.07.2025 20:47 | ID: 49504

Můžete mi někdo poradit, jak na rychlé a zdravé hubnutí prosím?

zalozka