Kdo prosím máte zkušenost ohledně zabezpečení domu pomocí wi-fi kamer? Můžete mi poradit, jestli bych to mohla zvládnout třeba i sama?
Holky prosím přiznejte barvu. Která dieta se vám osvědčila jako ta nejvíce účinná? Jak se vám daří hubnout zdravě a rychle?
Kdo mi doporučíte prosím vhodné granule pro psa, který má citlivé zažívání? Můžete mi poradit?
Kdo mi poradí prosím, jakým způsobem nejlépe zabránit tvorbě vrásek? Máte zkušenosti?
Dobrý den, asi nejsem jediná matka, která se trápí s imunitou dětí. Ale mě už to prostě přijde opravdu náročné, protože dcera je opravdu velmi často nemocná. Sotva se uzdraví a jde do školy, tak hned zase něco chytne. Poradíte mi, jak zlepšit její imunitu?
Dobrý den, už nějaký čas vybíráme s manželem do naší nové koupelny vanu, která by nám dlouho vydržela. Poradíte mi, kde ji vybírat? Aby nebyla rychle poškrábaná a zničená?
Dobrý den, našla bych tu prosím někoho, kdo by měl zkušenost v poslední době se sjednáním pojištění na auto? Kde ho rozumně sjednat?
Kdo mi můžete poradit prosím ohledně výhodného sjednání cestovního pojištění? U které pojišťovny se sjednání vyplatí?
Zdravím, prosím kupoval jste si někdo poslední dobou do interiéru kulaté zásuvky nebo vypínače? Dají se ještě někde sehnat i nové?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.