Dobrý den, zvládnete mi někdo doporučit prosím, kde se jít podívat po rozumně ojetém autě? Má smysl jít se podívat po ojetém autě do zahraničí nebo již ne?
Holky možná už jste to některá řešila, ale poradíte mi prosím jak si zvyšujete libido? Aby jste měla chuť na sex? Tedy myslím tím opravdu pořádnou chuť?
Dobrý den, už se nám blíží dostavění našeho nového domu, a proto bych se chtěla zeptat jakou zkušenost máte při řešení pojištění domu? Konkrétně tedy u pojištění novostavby?
Kdo už tu máte zkušenost s vyřizováním životního pojištění? Poradíte mi prosím, která pojišťovna nabízí dobré a hlavně tedy férové podmínky?
Ahojky, sháním sportovní kočárek, který zvládne i náročnější terén – lesní cesty, štěrk, případně i sníh. Hledám něco stabilního, ale zároveň skladného do auta. Zatím zvažuji kočárky s většími, nafukovacími koly a dobrým odpružením, protože pohodlí pro dítě i snadná manipulace jsou pro mě důležité. Máte tipy na konkrétní modely, se kterými máte dobrou zkušenost?
Ahoj ženy, nedaří se mi otěhotnět, mám nízké amh, je tu některá co měla podobný problém? Budu moc ráda za zkušenosti.
Ahoj, jaké máte zkušenosti s kojicíma podprdama? Respektive narazily jste na nějaké, které vám nesedly?
Ahoj, jsem bezradná. Malý dostal k narozkám psa. Je moc roztomilý a hodný (teď myslím toho psa), ale je to ještě štěně. Nevíte, které granule jsou pro štěně nejlepší čistě z hlediska výživy?
Kdo už tu máte zkušenost s vyřizováním životního pojištění? Poradíte mi prosím, která pojišťovna nabízí dobré a hlavně tedy férové podmínky?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.