Ahoj, přemýšlím o blefaroplastice horních víček a ráda bych slyšela zkušenosti od někoho, kdo ji má za sebou. Zajímá mě hlavně průběh hojení a jestli byl výsledek opravdu takový rozdíl, jak se často píše. Máte tip na šikovného lékaře v okolí Ostravy nebo Havířova? %-)
Ne, nejsou to žádné speciální kapky přímo po operaci
Jsou to normálně zvlhčující kapky na suché a citlivé oči. Já je měla doma právě po víčkách, protože jsem měla oči chvíli podrážděné, a pak jsem je používala i později, když jsem cítila suchost. Kupovala jsem je v Dr.Maxovi, mají je i online: https://www.drmax.cz/hyal-drop-multi-ocni-kapky-10ml-2-0
Holky, tak jsem byla na M-Gate klinice konečně na těch víčkách, četla jsem vaše zkušenosti a když jsem viděla výsledky práce pana doktora měla jsem jasno. Teď je to týden po zákroku a už to mám táák hezké, že se na sebe pořád musím chodit dívat do zrcadla
navíc i skvělý přístup, jsem moc spokojená.
Radka1980: Tak to zní skvěle, já jsem tam právě taky chtěla jít protože jsem koukala na jejich webu na ty fotky a pan doktor do dělá opravdu dokonalé. Takže jsem moc ráda za zkušenost a jdu se konečně objednat 
Pokud jde o ty kapky do očí, tak já taky moc doporučuju Hyal-Drop multi, jsou bez konzervantů takže maximálně šetrné a dají se používat kdykoliv je potřeba.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.