facebook
Příjemnou noc, je čtvrtek 1.10.2026 a svátek slaví Igor

Operace horních víček

První příspěvek v tématu Operace horních víček
Alenka z rise | 07.06.2026 21:07 | Operace horních víček | ID: 54258
Alenka z rise

Ahoj, přemýšlím o blefaroplastice horních víček a ráda bych slyšela zkušenosti od někoho, kdo ji má za sebou. Zajímá mě hlavně průběh hojení a jestli byl výsledek opravdu takový rozdíl, jak se často píše. Máte tip na šikovného lékaře v okolí Ostravy nebo Havířova? %-)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
TanaH | 13.08.2026 22:30 | ID: 55288
HadekTana

Ne, nejsou to žádné speciální kapky přímo po operaci Jsou to normálně zvlhčující kapky na suché a citlivé oči. Já je měla doma právě po víčkách, protože jsem měla oči chvíli podrážděné, a pak jsem je používala i později, když jsem cítila suchost. Kupovala jsem je v Dr.Maxovi, mají je i online: https://www.drmax.cz/hyal-drop-multi-ocni-kapky-10ml-2-0

Radka1980 | 28.08.2026 10:31 | ID: 55504
HadekTana

Holky, tak jsem byla na M-Gate klinice konečně na těch víčkách, četla jsem vaše zkušenosti a když jsem viděla výsledky práce pana doktora měla jsem jasno. Teď je to týden po zákroku a už to mám táák hezké, že se na sebe pořád musím chodit dívat do zrcadla navíc i skvělý přístup, jsem moc spokojená.

DanickaKa | 25.09.2026 15:06 | ID: 55862
HadekTana

Radka1980: Tak to zní skvěle, já jsem tam právě taky chtěla jít protože jsem koukala na jejich webu na ty fotky a pan doktor do dělá opravdu dokonalé. Takže jsem moc ráda za zkušenost a jdu se konečně objednat

HadekTana | 30.09.2026 15:49 | ID: 55925
HadekTana

Pokud jde o ty kapky do očí, tak já taky moc doporučuju Hyal-Drop multi, jsou bez konzervantů takže maximálně šetrné a dají se používat kdykoliv je potřeba.

zalozka