Ahoja holky,, znáte dobrou dietu co fakt funguje?? Mám nějaká kila navíc a ráda bych se jich zbavila, vyzkouším cokoliv :-)
Já už jsem toho zkoušela docela dost, ale nikdy žádné dobré výsledky..
Já jsem zkoušela jednu senza dietu, která mi fakt moc pomohla zbavit se přebytečných kil :-)
A řekneš mi prosím co je to za dietu, jestli ti fakt pomohla, třeba by pomohla i mě
Vyzkoušet se má všechno :-)
Jasně je to tato proteinová dieta od https://www.ketodiet.cz/ mají skvělé dietní plány, a chuťově je to vynikající
Všechno co tam mají, co jsem zatím vyzkoušela.. Pořád si tam objednávám jejich proteinové tyčinky a další mňamky
Rozhodně doporučuju
Super mockrát ti děkuju za doporučení a info.. Prozkoumám ketodiet.cz více ale už ted vím že se mi to moc líbí, ta rozmanitost produktů :-)
Taky mám s KetoDiet moc dobrou zkušenost - zhubla jsem s ní 15 kilo a to se mi dřív vůbec nedařilo. Teď si váhu držím, naučila jsem se díky ní správně jíst a cítim se skvěle :-)
Nikdy jsem si nemyslela, že chytré hodinky můžou být tak skvělým pomocníkem při hubnutí. Hodinky ARMODD Silentwatch 7 Pro GPS jsem si koupila, protože jsem chtěla mít přehled o svých aktivitách, ale zjistila jsem, že mi dávají mnohem víc. Denně mě motivují hýbat se, zapisují každou moji aktivitu a v aplikaci na telefonu vidím, jak se zlepšuju. Když mám den, kdy se mi nechce, podívám se na své výsledky a hned vím, že pokračovat má smysl.
Ahoj, mně se nejvíc osvědčilo nespoléhat jen na „zázračnou dietu“, ale spíš si nastavit režim, který je dlouhodobě udržitelný. Fungovalo mi dát si jasný plán stravy, omezit sladké a průmyslově zpracovaná jídla a k tomu pravidelně cvičit, i kdyby to bylo jen pár minut doma. Hodně mi pomohlo protahování a posilování středu těla, kde jsem začala používat jógový válec od Gadeo (https://www.gadeo.cz/polohovaci-a-relaxacni-valce/gadeo-jogovy-valec--bolster-na-jogu-uni-fialova/). Ulevil mi od napětí v zádech a zároveň zpestřil domácí tréninky. Kombinace úpravy jídla, pohybu a regenerace u mě přinesla výsledky a hlavně to nebylo jen o krátkodobém hubnutí, ale o změně, která se dá držet dlouhodobě.
Ahoj, mě moc vyhovuje Ketodiet. Zhubla jsem krásně, plynule, bez hladu, bez stresu. :) Mají moc dobré jídla, sladkosti, všechno a necítila jsem se vůbec unaveně, demotivovaně. Moc to doporučuju.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.