Ahoja holky,, znáte dobrou dietu co fakt funguje?? Mám nějaká kila navíc a ráda bych se jich zbavila, vyzkouším cokoliv :-)
Když člověk zkusí „cokoliv“, většinou to skončí akorát jojo efektem a špatnou náladou. Mně se nejvíc potvrdilo, že tělo potřebuje jasný impuls, aby přestalo ukládat a začalo pálit. Nejdůležitější pro mě bylo odbourat neustálé uzobávání a chutě na sladké, což se mi podařilo až díky vyřazení sacharidů. Nejvíc se mi osvědčila https://www.ketodiet.cz/c/vyhodne-balicky/dietni-plan-pro-vysokou-nadvahu-intense/. Mají to vymyšlené tak, že člověk nemusí nic složitě počítat, jídla jsou hotová za chvilku a váha šla dolů hned od prvního týdne. Vyhovovalo mi, že jsem neměla hlad a cítila se dost fit na to, abych normálně fungovala. Je to pro mě zatím jediná věc, která fakt zabrala dlouhodobě, protože mě to naučilo jíst pravidelně a poctivě.
Ahoj, mě dobře funguje KetoDiet. :) Chutná mi, hubnu plynule a mám čas i na jiné aktivity, než chystání jídla. Mají teď 35% dolů, tak třeba vám to pomůže nakopnout novoroční výzvu.
Mě taky funguje tato proteinová dieta, hubnu, nemám chuť na sladké, mají tam totiž spoustu dobrot sladkých. :) Cítím se furt plná, nejsem hladová a mám energii, takže z mé osobní zkušenosti to nevnímám ani jako dietu.
Mně při hubnutí hodně pomohl protein Body+, je to výborný prémiový protein bez laktózy a mají výborné příchutě 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.