Co dáváte na imunitu školkovým dětem? Nemůžu si pomoct, ale co chodí do školky, tak jsou pořád nemocní :(
Chtěla jsem začít více myslet na své zdraví a zároveň vést dceru k tomu, že pohyb je přirozenou součástí života. Proto jsem si pořídila chytré hodinky ARMODD Slim s kovovým řemínkem z armodd.cz. Začaly jsme spolu pravidelně chodit ven, děláme delší procházky a často vyrážíme i na kole. Hodinky mi pomáhají sledovat, kolik toho během dne zvládnu, a všechny aktivity se mi ukládají do aplikace. Líbí se mi, že mám zpětně přehled o svém pohybu a vidím, že se postupně zlepšuji. Díky tomu mám větší motivaci nepolevit. Dcera si naše společné výlety moc užívá a já jsem ráda, že jsme si vytvořily krásný společný zvyk. Navíc hodinky vypadají elegantně, takže je nosím opravdu každý den. Dceři pravidelný pohyb pomohl k lepší imunitě.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.