Ahoj, můžete mi prosím poradit, kde sehnat hezké svatební oznámení? Ráda bych něco originálnějšího než jen klasický tisk na papír, spíš aby to mělo i jinou formu nebo materiál. Budu moc ráda za tipy, kde jste si nechávali dělat vy a s čím jste byli spokojení ????????
Ahoj, my jsme chtěli taky něco originálnějšího než jen papír a nakonec jsme našli Svatbomilka.cz. Mají oznámení i na jiných materiálech, třeba na dřevě, takže to působí mnohem slavnostněji a hostům to zůstane jako hezká památka. Komunikace byla rychlá a upravili nám i text podle přání.
Díky moc. Koukala jsem na web a neskutečně se mi líbí to na kameni https://www.svatbomilka.cz/pt/48481-kamenne-oznameni-nikola. Už ho máme objednané :)
My jsme měli od Svatbomilky oznámení na papíře, ale navrhovala jsem ho v jejich editoru sama a potom na svatbu jsme od nich měli jmenovky, menu, uvítací ceduli atd. na plexi a vypadalo to fakt krásně 
My jsme řešili podobnou věc, protože jsem nechtěla klasický bílý kartičky z tiskárny. Nakonec jsme narazili na svatbomilka.cz, kde dělají oznámení i na různých netradičních papírech, třeba s jemnou strukturou nebo v přírodním stylu. Hodně se mi líbilo, že si člověk může doladit barvy i text, takže to působilo osobněji. Byla to pro nás taková střední cesta – nemuseli jsme nic složitě vymýšlet, ale zároveň to nebyl tuctový tisk.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.