Dobrý den maminky, jdu si sem pro radu, podstoupila některá z Vás IVF? Budu ráda za Vaše zkušenosti, děkuji.
Zdravím, já jsem podstoupila léčbu IVF, když se mi nedařilo 2 roky otěhotnět. Byli jsme s partnerem na klinice ve Zlíně a tuto kliniku doporučuju všemi deseti. Byli jsem oba z té situace dost vyčerpaní, ale kromě toho, že tam jsou špičkoví lékaři, tak se nás snažili podpořit i po té psychické stránce a chovali se k nám moc hezky. Klinika je navíc moderní a má velmi pěkné zázemí. Do roka od první návštěvy jsme už čekali miminko :-)
Dobrý večer, já byla na konzultaci a testech v klinice Repromeda, u mě je vše v pořádku, teď čekají testy partnera. Personál je velmi vstřícný, citlivý, opravdu s vámi jednají krásně, testy jsou bezbolestné. Hodnotím velmi klidně, takový přístup jsem snad ještě nikde nezažila. :)
Dobrý večer, s manželem se snažíme o miminko už 8 měsíců a nedaří se mi otěhotnět. Je už na čase se někam obrátit? Co myslíte?
Dobrý večer, to je nejvyšší čas se nechat vyšetřit a nechat si poradit co a jak. My se po roce, co jsme se snažili o miminko, obrátili na kliniku IVF Zlín a říkali, že jsme mohli přijít daleko dříve. Klinika je perfektně vybavená, používají ty nejmodernější technologie a metody a hlavně se o Vás zajímají jako o člověka, který chce pomoct. My jsme tam byli moc spokojení s celkovým přístupem, s léčbou a s radostí, kterou s náma sdíleli, když se zadařilo a já jsem otěhotněla.
Můžu podepsat, co psala Alenka - taky jsem na kliniku ve Zlíně docházela a jsou tam opravdu odborníci, skvělá atmosféra a hlavně jsou nejlepší, co se týká léčby neplodnosti. Pokud by někdo potřeboval, tady je odkaz na kliniku www.ivf-zlin.cz
Moc všem děkuji za komentáře a doporučení na kliniku ve Zlíně. Mají fakt výborné recenze, takže je hned v pondělí kontaktuju a domluvím se na konzultaci.
Když jsem se rozhodla více zaměřit na zdravější životní styl, hledala jsem něco, co mi pomůže udržet pravidelnost. Jelikož se snažím otěhotnět, chtěla jsem si nastavit lepší denní režim a více se hýbat. Pořídila jsem si chytré hodinky ARMODD Roundz 7 GPS AI z armodd.cz, které mi dávají přehled o mojí aktivitě. Díky aplikaci vidím své pokroky a mám větší motivaci pokračovat. Pomáhají mi neztratit směr a držet se zdravější rutiny.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.