Ahoj.. hledám nějaké informace k darování vajíček.. má tu z vás někdo zkušenosti?? Doporučujete to nebo ne? Já jsem pořád na vážkách....
Holky, za mě je důležité, že tě tam nikdo do ničeho netlačí a všechno probíhá postupně. Před odběrem jsem měla kontrolní ultrazvuky, aby přesně věděli, kdy je správný čas. Samotný zákrok byl rychlý a po probuzení jsem jen cítila lehké pobolívání, jinak nic dramatického. IVF Zlín bych doporučila hlavně kvůli lidskému přístupu a dobré organizaci, všechno šlo podle plánu a bez zbytečného stresu.
Konečně jsem se rozhoupala, mám to teď trochu volnější, tak chci darovat. Měli jste nějaká omezení? Myslím tím během té hormonální lečby a odběru? Ať vím, na co se připravit...nebo jak to omezovalo vás :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.