Používáte někdo menstruační kalíšek? Dívám se na https://www.maluna.cz/ a zaujalo mě to, tak si říkám že se nejdřív zeptám na zkušenosti. Moc díky :)
Taky nad tím uvažuju tak budu ráda za sdílení zkušeností
Já kalíšek používám a moc mi to vyhovuje
Já mám od Maluny kalíšek Lunette a jsem s ním moc spokojená.
Holky a jak to děláte s koupáním? Mně se stává že mi ten kalíšek proteče a jsem vždycky hrozně nervózní na bazéně nebo na koupáku
Já si teď objednala menstruační plavky https://www.modibodi.cz/menstruacni-plavky/ mrkni na to ;)
Když jsem se rozhodla pořídit si chytré hodinky, chtěla jsem něco, co mi pomůže nejen s pohybem, ale i s ženským zdravím. ARMODD Prime 3 GPS to splnily na sto procent. Sledují můj menstruační cyklus, upozorňují mě na změny a zároveň ukazují, jak se cítím podle tepu a spánku. Díky tomu jsem začala chápat svoje tělo úplně jinak. Když mám dny, kdy se necítím nejlíp, už se kvůli tomu nestresuju – prostě zpomalím a dám si volno. Hodinky jsou pro mě nejen praktické, ale i elegantní. Každý den mi připomínají, že se o sebe mám starat s respektem a pochopením.
Zdravím, já jsem kalíšek taky zkoušela, ale vůbec mi nesedl – necítila jsem se s ním komfortně. Nakonec jsem přešla na menstruační kalhotky a to je úplně jinej level pohodlí. Mám tyto od Bellindy www.bellinda.cz/products/basic-menstrual-slip-normal?selected_color=106#6565 a jsem fakt spokojená – jsou měkký, prodyšný a člověk se v nich cítí naprosto v pohodě i během těch horších dnů.
Mám to stejně, kalíšek mi prostě nesedl, zkoušela jsem různý velikosti i značky a pořád to nebylo ono. Nakonec jsem taky přešla na menstruační kalhotky a už bych se ke kalíšku ani k vložkám nevrátila. Kalhotky jsou pohodlný, nikde netlačí a člověk má pořád pocit čistoty. Mám tje od stejný značky a za mě naprostá spokojenost – vypadají jako běžný prádlo, ale fungují skvěle.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.