Dobrý večer, holky - dáte mi doporučení na kvalitní tělovou kosmetiku? Mám hodně citlivou pleť, ale jinak jsem otevřená všemu :)
Holky, máte zkušenosti s parfémovými mlhami, které se dají používat jak na tělo, tak i na vlasy? Přemýšlím, že bych nějakou vyzkoušela – líbí se mi ta lehkost a možnost osvěžení kdykoliv během dne. Budu ráda za tipy na oblíbené vůně i značky, co se vám osvědčily! ????????♀️
Ahoj, parfémové mlhy jsou super, taky je ráda používám právě na tělo i vlasy pro lehkou vůni. Za mě jsou skvělé mlhy od značky Neness, které jsou přesně takhle univerzální a krásně voní. Mají spoustu variant, takže si vybereš, a přijdou mi ideální na to rychlé osvěžení během dne, jak píšeš. Já je kupuju na www.lilite.cz/vonne-mlhy:neness kde mají super výběr i ceny.
Ahoj, děkuju moc za tip na ty mlhy Neness! Právě to, že jsou univerzální na tělo i vlasy, mě hodně láká. Už jsem na ně četla pár skvělých recenzí, takže mě to jen utvrdilo v tom, že je chci taky vyzkoušet. Určitě se na ně podívám, díky! ????
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.