facebook
Dobrý podvečer, je úterý 10.6.2025 a svátek slaví Gita

Kvalitní tělová kosmetika

První příspěvek v tématu Kvalitní tělová kosmetika
sabinka | 18.09.2024 22:20 | Kvalitní tělová kosmetika | ID: 47459
sabinka

Dobrý večer, holky - dáte mi doporučení na kvalitní tělovou kosmetiku? Mám hodně citlivou pleť, ale jinak jsem otevřená všemu :)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Alenka z rise | 12.04.2025 22:04 | ID: 49424
Alenka z rise

Holky, máte zkušenosti s parfémovými mlhami, které se dají používat jak na tělo, tak i na vlasy? Přemýšlím, že bych nějakou vyzkoušela – líbí se mi ta lehkost a možnost osvěžení kdykoliv během dne. Budu ráda za tipy na oblíbené vůně i značky, co se vám osvědčily! ????????‍♀️

barca1 | 15.04.2025 11:13 | ID: 49458
Alenka z rise

Ahoj, parfémové mlhy jsou super, taky je ráda používám právě na tělo i vlasy pro lehkou vůni. Za mě jsou skvělé mlhy od značky Neness, které jsou přesně takhle univerzální a krásně voní. Mají spoustu variant, takže si vybereš, a přijdou mi ideální na to rychlé osvěžení během dne, jak píšeš. Já je kupuju na www.lilite.cz/vonne-mlhy:neness kde mají super výběr i ceny.

Alenka z rise | 18.04.2025 20:05 | ID: 49510
Alenka z rise

Ahoj, děkuju moc za tip na ty mlhy Neness! Právě to, že jsou univerzální na tělo i vlasy, mě hodně láká. Už jsem na ně četla pár skvělých recenzí, takže mě to jen utvrdilo v tom, že je chci taky vyzkoušet. Určitě se na ně podívám, díky! ????

zalozka