facebook
Dobré odpoledne, je neděle 25.5.2025 a svátek slaví Viola

Kvalitní tělová kosmetika

První příspěvek v tématu Kvalitní tělová kosmetika
sabinka | 18.09.2024 22:20 | Kvalitní tělová kosmetika | ID: 47459
sabinka

Dobrý večer, holky - dáte mi doporučení na kvalitní tělovou kosmetiku? Mám hodně citlivou pleť, ale jinak jsem otevřená všemu :)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Margaretad | 22.09.2024 22:57 | ID: 47505
Alenka z rise

S dovolením si počkám na doporučení, chtěla bych kupovat kvalitnější kosmetiku, ne jen tu obyčejnou z drogérie.

verkaherka001 | 24.09.2024 17:44 | ID: 47523
Alenka z rise

Dobré odpoledne, jakou konkrétní tělovou kosmetiku hledáte? Jestli spíše nějakou na pleť a nebo na tělo - peelingy, sprchové gely? :)

Donovalka | 24.09.2024 23:27 | ID: 47536
Alenka z rise

Holky, já už nějakou dobu kupuju skvělou přírodní kosmetiku Urtekram. Mají výborné tělové produkty, ale i šampony a pleťovou kosmetiku. Miluju třeba tento sprchový gel a vlastně celou jejich řadu s Aloe Vera www.milujubio.cz/urtekram-gel-aloe-vera-100ml-bio

sabinka | 25.09.2024 22:18 | ID: 47566
Alenka z rise

Moc děkuji za doporučení, trochu jsem pátrala na internetu a kosmetiku ženský moc chválí, takže si u nich kosmetiku objednám.

JáKarla | 26.11.2024 18:59 | ID: 48154
Alenka z rise

Ahoj, hele, já musím říct, že co mi fakt sedlo, je značka Iuvenio. Používám jejich tělové mléko a je úplně boží – krásně hydratuje, rychle se vstřebává a hlavně mě po něm nic nesvědí ani nepálí, což je u mě zázrak :) Jinak koukni i na jejich další produkty, jsou hodně šetrné a kvalitní. A co je super, tak i složení je čisté a přizpůsobené i citlivější pleti. Určitě doporučuju :)

simona.novak23 | 13.01.2025 21:59 | ID: 48621
Alenka z rise

Pokud jde o produkty, které by mohly být skvélé pro citlivou pleť, doporučuji vyzkoušet něco z nabídky Eucerin nebo La Roche-Posay. Tyto značky mají skvělé produkty, které jsou speciálně navržené pro citlivou pleť a poskytují ji intenzivní péči. Například Eucerin AtopiControl tělový balzám je super pro suchou a citlivou pleť, nebo La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ – tento balzám je výborný pro suchou pleť a skvěle se vstřebává, aniž by ji dráždil. Oba produkty se dají najít i na Notinu.

Terka | 14.01.2025 20:28 | ID: 48630
Alenka z rise

Ahojky, pokud máš citlivou pleť, určitě bych doporučila Veniru. Mají suprové tělové mléko s kolagenem https://www.venira.cz/venira-telove-mleko-s-kolagenem-merunka-250ml/ já ho používám a je opravdu šetrné.Má krásnou jemnou vůni a pleť je po něm hebká, aniž by byla podrážděná. Mám citlivou pokožku a tohle mléko mi vyhovuje, protože neobsahuje agresivní chemikálie. Teď tam mají lednový výprodej a docela parádní slevičky, tak mrkni :)

TanaH | 18.01.2025 13:43 | ID: 48677
Alenka z rise

ty objednáváš toto všechno tedy na notinu? jak to tam funguje, do kolika dní ti to dojde a tak? platí se hodně za doručení?

Terka | 26.01.2025 18:16 | ID: 48854
Alenka z rise

většinou anooo, mají tam široký výběr a ceny jsou často super. Objednávky obvykle dorazí za 2–3 pracovní dny, což je fakt rychlé, a většinou mi to doručí kurýr, takže nemusím nikam chodit. Pokud objednáváš nad určitou částku (myslím, že nad 1 000 Kč), tak je doprava zdarma, což je skvělý bonus. Pokud je tvoje objednávka menší, tak doprava vyjde obvykle kolem 60–100 Kč, ale pořád to není zas tak moc. Občas mají i akce s doručením zdarma, takže se vyplatí sledovat slevy a nabídky! ????

zalozka