Prosím, kde sehnat na zateplení domu rozumně materiál. Můžete mi poradit?
Já jsem si to s manželem pěkně rozdělila. On měl na starosti práci a zjišťování technologických postupů. Já zase sehnat materiál za rozumnou cenu. Povedlo se nám to nakonec udělat za 40 % nákladů co jsem jinak měla nabídky od firem. Jestli budete na zateplení domu hledat materiál za rozumnou cenu, tak doporučím se podívat na e-shop obchodu topkraft.cz
Zateplení jsme si dělali částečně sami a částečně s pomocí známého zedníka. Chtěli jsme být flexibilní a neřešit půjčovny, proto jsme koupili HAKI lešení přes https://hakileseni.cz/. Byla to jedna z nejlepších investic do rekonstrukce domu. Lešení se dobře skládá, zvládli jsme ho postavit ve dvou. Při práci drželo skvěle, nic se nekymácelo, všechno bylo stabilní. Po dokončení jsme ho složili a uložili za dům. Nezabírá skoro žádné místo. Teď ho máme kdykoliv k dispozici, a to je obrovská výhoda. U domu je potřeba něco opravovat pořád, takže jsme rádi, že jsme se pro HAKI rozhodli.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.