Dobrý den, konečně jsem se s manželem dohodla na kompletní rekonstrukci naší staré koupelny, a tak bych se chtěla poradit ohledně výběru vybavení, které by nám tam dlouho vydrželo. Dokážete mi někdo poradit?
My jsme rekonstrukci koupelny řešili nedávno taky a nejvíc se nám osvědčilo jít spíš do jednodušších, nadčasových věcí, ať se to hned neokouká. Určitě bych dala důraz na kvalitní baterie a dobře vybranou sanitu – tam se fakt vyplatí nepodcenit kvalitu, aby to vydrželo roky 
Ono i takové drobnosti dělají hrozně moc
Člověk se většinou soustředí hlavně na obklady a sanitu, ale pak tomu něco chybí. U nás to nakonec hezky zútulnily ručníky – máme od Matějovského a jsou příjemné, dobře sají a i po praní vypadají pořád dobře. Tyhle maličkosti to celé docela hezky doladí 
Za mě je nejlepší vybrat vše ze smaltované oceli, která vám tam vydrží napořád a bude vypadat stále tak dobře jako když je nová. My máme vanu, sprchovou vaničku i umyvadlo ze smaltované oceli od Kaldewei. Vše dělají ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli, která je odolná proti mechanickému poškození a také vůči chemikáliím a kyselinám. Dávají dokonce na povrch záruku 30 let, takže se opravdu nemusíte bát, že by se s tím něco stalo. Mohu doporučit se podívat na jejich stránky https://www.kaldewei.cz/ , kde najdete kompletní sortiment včetně i všech rozměrů.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.