Holky, máte někdo zkušenost se sprchovýma filtrama? Začala jsem víc řešit suchou kůži a lámavý vlasy a napadlo mě, jestli na to nemůže mít vliv i chlorovaná voda. Nechci kupovat něco zbytečně, tak budu ráda za tipy, co vám fakt sedlo.
Já jsem konečně ráda, že máme předělanou koupelnu, a že namísto vany máme konečně sprchu. Chtěla jsem sprchu, která by byla do úrovně podlahy a podařilo se nám nakonec vybrat takovou sprchovou vaničku, která se dá zabudovat do její úrovně https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/superplan-zero/ Mohu doporučit, sprcha tak vypadá velmi dobře a hlavně je to praktické, protože díky tomu máte odolné dno proti mechanickému poškození, poškrábání ale i vůči kyselinám a chmikáliím. Získáte tak dno, které s dá i dobř čistit, protože tam nemusíte řešit spáry, které běžně na dně jsou, pokud se udělá dlážděné.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.