Můžete se někdo prosím podělit zkušenost s retro vybavením do domu? Jestli jste si někdo takto dům vybavoval, tak by mě zajímalo jakou máte zkušenost a kde se po vybavení podívat?
Já miluji retro styl a když jsem si zařizovala dům, tak jsem to i přesně podle toho koncipovala. Vybrala jsem si do domu krásné kulaté zásuvky a vypínače konkrétně od kliklap.cz Určitě je mohu doporučit, jestli o něčem takovém přemýšlíte někdo. Jsou kvalitní a dají se osadit do klasických elektro krabiček.
Dobrý večer, taky se zrovna zabydlujeme v novém domě a sháním krásné kvalitní povlečení, poradíte? Jakou značku máte rády a jste s povlečením od nich spokojené? Dívala jsem se na Matějovského, ale ještě nemám zkušenost.
Já jsem dlouho nakupovala co nejlevnější povlečení a taky to podle toho vždycky dopadlo Pak jsem se rozhodla jít spíš po kvalitě než nejnižší ceně a objednala jsem si povlečení od Matějovského. No a dopadlo to tak, že nikde nechci jiné a zpětně nechápu, že jsem ho nekupovala už dávno. Je TOP TOP TOP!
Taky u mě vyhrává kvalita a jiné povlečení než od Matějovského doma nechci. Teď v zimě je mi příjemné flanelové, které hezky hřeje. Naposledy jsem objednávala toto a je krásné, jemňounké a skvěle se v něm spí www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-laurelin.html
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.