facebook
Příjemnou noc, je čtvrtek 15.5.2025 a svátek slaví Žofie

Retro vybavení domu

První příspěvek v tématu Retro vybavení domu
Krisdlabalova | 28.01.2025 21:18 | Retro vybavení domu | ID: 48879
Krisdlabalova

Můžete se někdo prosím podělit zkušenost s retro vybavením do domu? Jestli jste si někdo takto dům vybavoval, tak by mě zajímalo jakou máte zkušenost a kde se po vybavení podívat?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Myskovatera | 29.01.2025 08:26 | ID: 48881
Diana K.

Já miluji retro styl a když jsem si zařizovala dům, tak jsem to i přesně podle toho koncipovala. Vybrala jsem si do domu krásné kulaté zásuvky a vypínače konkrétně od kliklap.cz Určitě je mohu doporučit, jestli o něčem takovém přemýšlíte někdo. Jsou kvalitní a dají se osadit do klasických elektro krabiček.

barca1 | 17.02.2025 21:57 | ID: 49021
Diana K.

Dobrý večer, taky se zrovna zabydlujeme v novém domě a sháním krásné kvalitní povlečení, poradíte? Jakou značku máte rády a jste s povlečením od nich spokojené? Dívala jsem se na Matějovského, ale ještě nemám zkušenost.

sabinka | 22.02.2025 17:03 | ID: 49072
Diana K.

Já jsem dlouho nakupovala co nejlevnější povlečení a taky to podle toho vždycky dopadlo Pak jsem se rozhodla jít spíš po kvalitě než nejnižší ceně a objednala jsem si povlečení od Matějovského. No a dopadlo to tak, že nikde nechci jiné a zpětně nechápu, že jsem ho nekupovala už dávno. Je TOP TOP TOP!

Diana K. | 23.02.2025 23:20 | ID: 49088
Diana K.

Taky u mě vyhrává kvalita a jiné povlečení než od Matějovského doma nechci. Teď v zimě je mi příjemné flanelové, které hezky hřeje. Naposledy jsem objednávala toto a je krásné, jemňounké a skvěle se v něm spí www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-laurelin.html

1

zalozka