Přeji pěkný den, prosím řešil jste někdo v poslední době rekonstrukci koupelny? Dokážete mi poradit ohledně výběru nového vybavení, tedy kvalitní vany i kvalitní sprchové vaničky?
"Pěkný den, ano, letos jsem řešila rekonstrukci koupelny a hodně jsem si dala záležet na výběru kvalitního vybavení. Nakonec jsem zvolila vanu i sprchovou vaničku od Kaldewei https://www.kaldewei.cz/vyrobky/sprchove-vanicky/detail/product/superplan-zero/ Vana od Kaldewei je vyrobená ze smaltované oceli, což je obrovská výhoda. Je pevná, odolná proti poškrábání a hlavně nežloutne ani po letech. Oproti akrylátovým vanám se snáze udržuje a stále vypadá jako nová. Navíc má krásný moderní design a je pohodlná na koupání. Sprchovou vaničku jsem zvolila hlavně kvůli tomu, že jsem chtěla sprchu v úrovni podlahy, ale zároveň jsem se chtěla vyhnout dlažbě se spárami, které se špatně čistí. Díky hladkému smaltovanému povrchu se vanička snadno udržuje a zároveň je velmi odolná proti mechanickému poškození."
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.