Dobrý den, žena - jaké povlečení je za Vás TOP, aby vydrželo dlouho krásné a nemizely barvy po vyprání?
Za mě je povlečení od Matějovského absolutní špičkou na českém trhu. Jejich materiály jsou nejen měkounké a příjemné, ale navíc nabízejí úžasný design. Pokud hledáte opravdu prémiové povlečení, které vydrží dlouhé roky a po každém vyprání vypadá jako nové, pak Matějovský je jasná volba, kterou určitě nebudete litovat. Naposledy jsem objednávala toto z bavlněného saténu https://www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-adore.html a je úžasné.
Taky máme od Matějovského a postupně jsem povyhazovala všechny ostatní a nechala jenom ty od nich, protože ta kvalita je opravdu bezkonkurenční. Mají navíc i krásné designy
Taky máme od Matějovského a postupně jsem povyhazovala všechny ostatní a nechala jenom ty od nich, protože ta kvalita je opravdu bezkonkurenční. Mají navíc i krásné designy
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.