Ahoj maminy, konečně s manželem děláme reko kuchyně a hledáme spotřebiče. Hodně se nám líbí tento shop https://www.airforce-eshop.cz/. Teda jejich nabídka. Máte s nimi někdo zkušenosti?
Mám stejnou horkovzdušku co Sabča. :) Jsme vleká rodina, hlavně když někdo i přijde na návštěvu a jak je velká, prostorná, má dvě patra dost mi to usnadňuje vaření v kuchyni. :) Líbí se mi i chytré funkce, měla jsem dřív nějakou obyčejnou, ale už bych neměnila tahle je skvělá.
Na chatu jsme si pořídili pečenku a zpětně nechápu, proč jsme ji nekoupili dřív
Děláme v ní maso, zapečené brambory, buchty a je rychle nahřátá. Navíc se dobře myje, nic se nepřipaluje a nemusí kvůli jednomu obědu běžet celá trouba. Za mě na chatu úplně ideální věc.
A jakou máš prosím přesně?
Taky o pečence přemýšlím na chatu...
Máme ETA Pečenku Family a na chatě je super
Hlavně oceňuju, že drží stabilní teplotu i při častějším otevírání a člověk nemusí řešit velkou troubu kvůli každému jídlu.
Já v kuchyni začala mít problém s varnou deskou, která při zapnutí jedné zóny několikrát po sobě vyhodila pojistky. To už jsem samozřejmě nechtěla dál zkoušet sama, protože jsem nechtěla něco poškodit ještě víc. Hledala jsem proto servis, který se zabývá i těmito spotřebiči v Kladně nebo okolí, a narazila jsem na nabídku oprav značek AEG, Electrolux, Zanussi, Whirlpool a IKEA od https://www.servis-spotrebicu-kladno.cz/ Domluvila jsem si servis a technik desku zkontroloval přímo u mě doma. Líbilo se mi, že nejdřív řešil skutečnou příčinu problému a nevypadalo to, že by mi někdo automaticky doporučoval koupit nový spotřebič. Po opravě jsem desku několikrát vyzkoušela a zatím funguje bez potíží. Přesně takový přístup jsem při hledání servisu chtěla.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.