facebook
Dobré poledne, je neděle 25.5.2025 a svátek slaví Viola

Fotovoltaická elektrárna 2025

První příspěvek v tématu Fotovoltaická elektrárna 2025
Zuzabartova | 04.12.2024 08:16 | Fotovoltaická elektrárna 2025 | ID: 48271
Zuzabartova

Pěkný den přeji, plánujete někdo novou fotovoltaickou elektrárnu příští rok nebo už ji máte? Jak je nejlepší řešit přetoky? Máte zkušenost?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Myskovatera | 10.12.2024 19:55 | ID: 48337
Kozlickova

Pokud se ptáte na přetoky u fotovoltaické elektrárny, tak z vlastní zkušenosti mohu doporučit řešit je přes společnost Electree. cz Nabízejí možnost prodávat přetoky za spotové ceny, což je podle mě nejlepší řešení, pokud chcete mít ze své elektrárny co nejvíc. Líbí se mi, že s nimi mám smlouvu na dobu neurčitou a jejich vyúčtování je srozumitelné a přehledné. Navíc jim neplatím žádné provize, ale pouze fixní měsíční poplatek, který je nějakých 217 Kč.

Kozlickova | 02.05.2025 08:08 | ID: 49634
Kozlickova

Pořizovali jsme fotovoltaickou elektrárnu a bylo nám řečeno, že kvůli výšce domu, který máme v Praze bude potřeba plošina. Sama jsem začala hledat firmu, která by ji půjčila, a narazila jsem na https://www.plosinyklepo.cz. Měla jsem štěstí. Rychlá reakce, přátelská komunikace a hlavně vstřícnost při plánování termínu. Plošina dorazila včas a bez komplikací. Instalace panelů šla díky tomu rychle a bezpečně. Oceňuji, že mi technik vše předvedl a vysvětlil. Kdybych někdy v budoucnu potřebovala opět něco ve výškách, určitě se na ně obrátím znovu.

1

zalozka