facebook
Dobrý podvečer, je pondělí 17.2.2025 a svátek slaví Gizela

Školka

První příspěvek v tématu Školka
Miniee | 20.01.2025 19:33 | Školka | ID: 48706
Miniee

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co dáváte dětem na zvýšení jejich odolnosti proti nachlazení? Mám děti ve školce a poslední dobou je to pořád dokola – nachlazení, kašel, rýma. Zkoušela jsem už různé vitamíny, hlavně vitamín C, a také přírodní produkty jako echinaceu, která prý pomáhá posílit imunitu. Dávám také pozor na jejich stravu, aby jedly dostatek ovoce a zeleniny a snažím se, aby trávily co nejvíc času venku na čerstvém vzduchu. Máte nějaké další tipy nebo zkušenosti, co se vám osvědčilo, co pomohlo? Ráda se inspiruji a hledám další způsoby, jak dětem pomoci. Děkuji!

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Myskovatera | 31.01.2025 11:24 | ID: 48892
Myskovatera

Já na podporu imunity u dětí dávám kozí kolostrum Bioalis https://www.bioalis.com/ a mám s ním jen pozitivní zkušenosti. Hledala jsem něco, co by bylo přírodní, mělo opravdu kvalitní složení a hlavně bylo účinné. Bioalis splnil všechna moje očekávání. Děti ho berou pravidelně a od té doby se nám vyhýbají časté virózy, které jsme dřív řešili snad každé dva měsíce. Na podzim a v zimě je to obzvlášť znát, protože letos jsme zatím nemocné děti skoro neměli. Líbí se mi, že je k dispozici jak ve formě malých kapslí, které děti snadno spolknou, tak i v sirupu, což ocení hlavně maminky menších dětí.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
1

zalozka