facebook
Dobré dopoledne, je čtvrtek 12.6.2025 a svátek slaví Antonie

Dětské chytré hodinky

První příspěvek v tématu Dětské chytré hodinky
Skvarilova | 11.12.2024 08:14 | Dětské chytré hodinky | ID: 48344
Skvarilova

Dobrý den, nekupoval jste náhodou někdo pod stromeček prosím dětské chytré hodinky? Můžete mi s výběrem někdo poradit?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 12.12.2024 07:28 | ID: 48372
Jilkova777

Já ano, a jestli vás to pravdu zajímá a chcete se podívat, tak doporučím určitě se mrknout na https://www.spyexpert.cz/gps-lokatory-pro-bezpecnost-deti/134-detske-smart-gps-hodinky.html Hodinky za super cenu a hlavně jsou velmi dobře chráněné proti mechanickému poškození díky svému obalu. Super je také to, že můžete díky hodinkám sledovat, kde se zrovna vaše dítě nachází. Vše uvidíte v aplikaci v telefonu.

Jilkova777 | 02.04.2025 13:33 | ID: 49349
Jilkova777

Letos jsme se rozhodli poprvé vyrazit s dětmi na dovolenou do zahraničí. Měla jsem ale obavy, jak zvládneme letiště, davy lidí a volnější režim na místě. Abych měla větší klid, pořídila jsem dětem chytré hodinky ARMODD Kidz GPS 4G. Díky GPS lokalizaci jsem měla neustále přehled, kde se nacházejí, a SOS tlačítko jim dávalo možnost dát mi okamžitě vědět, kdyby se něco stalo. Osvědčily se naprosto skvěle! Když se syn jednou zapomněl na hřišti u hotelu, stačilo otevřít aplikaci a hned jsem viděla, kde je. Navíc si z hodinek můžeme i volat, takže komunikace byla jednoduchá. Pokud plánujete cestování s dětmi, určitě doporučuji – hodinky nám ušetřily spoustu stresu.

1

zalozka