facebook
Dobré odpoledne, je pondělí 16.6.2025 a svátek slaví Zbyněk

Zabezpečení auta

První příspěvek v tématu Zabezpečení auta
Krisdlabalova | 11.07.2024 08:52 | Zabezpečení auta | ID: 46896
Krisdlabalova

Jakým způsobem je podle vašich zkušeností nejlepší řešit zabezpečení auta? Můžete mi poradit?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Greplovahan | 13.07.2024 14:53 | ID: 46906
sabinka

Pro mě je bezpečnost mého auta nesmírně důležitá, protože chci mít jistotu, že mé vozidlo je chráněné před zloději. Dlouho jsem uvažovala, jaké zabezpečení zvolit, a nakonec jsem se rozhodla pro Sherlog. Tato společnost používá vlastní rádiovou síť, která je podle mého názoru mnohem spolehlivější než GPS systémy. Navíc, pokud by se s mým autem něco dělo, okamžitě mě informují a zahájí pátrání po vozidle, a to i ve spolupráci s policií. Tento přístup mě naprosto přesvědčil o jejich profesionalitě a efektivitě. Teď už se nemusím bát o bezpečnost svého auta a mohu být klidná, že je v dobrých rukou.

Myskovatera | 22.01.2025 09:32 | ID: 48752
sabinka

Také docela uvažuji o zabezpečení našeho nového auta. Myslela jsem si, že si koupíme nějaké obyčejnější auto, ale nakonec se nám podařilo v autobazaru https://www.aaaauto.cz/ vybrat za necelých 300 tisíc krásného superba s nízkým nájezdem. Vypadá opravdu skvěle a je velmi udržované. My ale nemáme garážové stání, a tak o něj mám trochu strach a právě uvažuji o zabezpečení auta. Jsem ráda, že jsem s manželem zavítala do autobazaru AAA auto, kde mají opravdu velký výběr prověřených aut. Rovnou v bazaru se nám podařilo vyřešit také pojištění a financování auta.

Nikoleta | 24.01.2025 20:20 | ID: 48803
sabinka

Hezký večer, určitě bych začala investicí do havarijního pojištění + pořídila nějakou kameru. Co se týče havarijního, může se stát že vás někdo naboří na parkovišti, srážka se zvěří a je za mě fajn, tohle mít. Já si sjednala pojištění na portálu klik, líbilo se mi že tam byly nejvýhodnější nabídky a vše na jednom místě. :)

sabinka | 24.02.2025 21:20 | ID: 49104
sabinka

Hele určitě havarijko a dát si tam například vandalismus, pořídit kamerku k tomu a máte vybaveno. :) Taky jsem zařizovala přes tento webový srovnávač, srovnalo se mi to od nejnižší po nejvyšší cenu, já vybrala dle kritérií co jsem potřebovala - střes se zvěří, živelné pohromy a vandalismus + pojištění celé posádky a jsem nadmíru spokojená.

1

zalozka