Pěkný den přeji, můžete mi prosím poradit kde vybrat kvalitní ojeté auto prosím? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, já když jsem vybírala s manželem naše první ojeté auto, tak se objíždělo opravdu hodně inzerátů a bazarů, ale nakonec se vzalo auto, které bylo prověřené a s garancí od AAA auto. Je to deset let a auto nám slouží i dnes. Druhé auto se též pak bralo z tohoto bazaru a to se koupilo před 2 lety už větší a modernější, se kterým jezdíme hodně dálky.
Já jsem si také u nich vybrala auto na stránkách a nechala jsem si ho pak převézt na nejbližší pobočku. Tam jsem se na něho šla podívat a na auto pak vyřídila i financování.
Hlavně doporučím pojistit pořádně, v rámci havarijního pojištění, ať máte vše zařízeno. Já abych nedávala x tisíc navíc nechávám si to srovnat na Klik. Dám tam pár osobních údajů, vyberu pojišťovnu a je to hotové. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.