Ahoj holky, ráda bych si pořídila nějakej větší kufr, do kterýho by se vešly i věci pro děti. Takže prostě dostatek prostoru. Ale mám docela problém, většina, co viděla v obchodech jsou samý černý nebo šedý varianty. Fakt bych ráda něco se zajímavějším vzorem. Hodíte mi nějaký doporůčo? :)
Hele, Terko já jsem řešila to stejný. Doporučuju spíš mrknout na net. Já jsem brala kufr na Nejkufry, určo můžu doporučit. Maj tam fakt velkej výběr, různý vzory a barevný motivy, takže si tam určitě něco vybereš.
Sabi a ty sis tam od nich pořizovala jakej? Já pořád váhám jestli brát plasťák nebo spíš textilní.
Já jsem nad tím Teri taky hodně dumala. Ale to fakt záleží, co od toho kufru chceš. Myslím, že pro cestování s děckama a s věcma navíc někdy dává smysl pevnější. Já si tam objednávala tady tenhle https://www.nejkufry.cz/cestovni-kufr-march-ready-to-go-l-2366-76-01/ Vejde se tam snad všechno, nikdy jsme ho neměli ani pořádně nadoraz. Hlavně je fakt bytelnej, takže něco vydrží. Má několik vnitřních kapes, hezky se to tam do něho dá srovnat a jo co je super, že má zámek :-)
Sabčo, koukám na ten šopík, díky moc za tip. Už tam mám vyhlídlej jeden moc pěknej příručák. Nevíš jak dlouho trvá než to pošlou? Není na to nějaká dlouhá čekačka?
Já jsem to měla do pár dnů doma. Fakt to posílají rychle ????
Čauky, já doporučím obchod-kufry.cz. Je to největší e-shop s kufry, mají velký výběr a i náhradní díly, což je super. Mě to dorazilo vždycky když jsem objednala dopoledne druhý den ať už to byl kufr nebo ochrana na kufr. ????
Taky odsud kupuji kufry, mám i obaly na kufry. Narazila jsem na ně a měli strašně vysoké hodnocení na Heurece, objednala jsem a přidala jsem se taktéž s pozitivní recenzí, protože mi vše přišlo hned druhý den. :))
Já taky ráda nakupuji kufry na obchod-kufry. Mají top hodnocení na Heurece, skvělý zákaznický servis a to hlavní - kvalitní kufry s prodlouženou zárukou, obal na kufry a fakt dlouho ty kufry vydrží.
Souhlas se Simčou. Mají tam snad největší výběr a za rozumné ceny. Na instagram dávají i to, co jejich kufr přežije vše, doporučuji mrknout - tak se pozná opravdová kvalita. Já si ještě pro sychr pořídila obal na kufr. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.