Přeji pěkný den, v poslední době uvažuji o koupi ojetého auta, abych mohla jezdit s dcerou na výlety. Můžete mi prosím poradit, o čem bych tak mohla přemýšlet s cenou do 150 tisíc korun?
Také jsem pro sebe a dceru hledala auto, které by nás mohlo pravidelně vozit na výlety a vybrala jsem ojeté auto v dobrém stavu z autobazaru AAA auto, mohu doporučit se k nim podívat, protože tam najdete na jednom místě prověřená auta i se zárukou.
Ahoj holky, já jsem s manželem také vybrala ojeté auto u nich a dokonce se nám i přímo na pobočce podařilo dobře vyřešit i financování auta a hlavně i pojištění. Rovnou se tak dalo s autem odjet
Doporučuji nechat srovnat přes klik. Máte to nejvýhodnější, nemusíte obvolávat veškeré pojišťovny a máte to sjednané během 5timinut, vše černé na bílém. :)
My používáme taky tento srovnávač, ušetřil nám si troufnu říct několik tisíc, naklikáte pár základních údajů a během chvilky ti vyjede několik nabídek a ty si vybereš.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.