facebook
Dobré ráno, je středa 20.8.2025 a svátek slaví Bernard

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kozlickova | 20.05.2025 07:40 | ID: 49747

Kdo máte doma vířivku? Docela mě to od toho co jsem v ní na dovolené strávila honě času láká si jí pořídit. Dívala jsem se na nějaké ty nafukovací co se dají pořídit tak do 15 tisíc. Máte ji někdo?

Alenka z rise | 18.05.2025 18:37 | ID: 49748

Ahoj, chci se vás zeptat – nemáte tip na nějaké opravdu pohodlné ponožky do tenisek? Hledám něco tenkého, co nebude klouzat z paty, hlavně teď na jaro a léto. Už jsem zkusila několik značek, ale pořád to není ono…

Kozlickova | 20.05.2025 06:45 | ID: 49749

Dobrý den, můžu se prosím zeptat na vaši zkušenost ohledně používání robotické sekačky? Zajímá mě hlavně zda dokáže plnohodnotně nahradit klasickou sekačku? Jakou máte s tím zkušenost?

JáKarla | 25.05.2025 22:28 | ID: 49750

Dobrý den, mám už dlouho v hlavě, že bych chtěla vyzkoušet CBD olej, který by mi pomohl k lepšímu odpočinku a relaxaci. Můžete mi poradit prosím, který je k tomu nejlepší? Vůbec totiž netuším podle čeho to vybírat....

Patyna | 23.07.2025 21:08 | ID: 49801

Ahojky,pomalu vybírám nosítko pro naše miminko (cca 4 měsíce) a jsem z té nabídky docela ztracená. ???? Hledám něco pohodlného pro mě i pro malého, ideálně s možností nošení vpředu i na zádech, a hlavně aby bylo bezpečné a zdravé pro jeho zádíčka. Máte něco vyzkoušeného, co byste doporučili? Uvítám i tipy, na co si dát při výběru pozor. Předem moc děkuju! ????

Greplovahan | 22.05.2025 03:18 | ID: 49804

Dobrý den, můžete mi někdo prosím dát radu, jak bych mohla rychle a bez starostí prodat auto prosím? Jaké jsou vaše zkušenosti?

Skvarilova | 19.05.2025 10:09 | ID: 49805

Dobrý den, prosím kdo jste kupoval ojeté auto ze zahraničí? Jaké jsou vaše zkušenosti prosím? Vyplatí se to ještě?

Myskovatera | 22.05.2025 03:37 | ID: 49806

Dobrý den, prosím kdo jste kupoval ojeté auto ze zahraničí? Jaké jsou vaše zkušenosti prosím? Vyplatí se to ještě?

Terka | 24.05.2025 22:41 | ID: 49807

Zdravím, můžete mi prosím někdo dát radu u které pojišťovny se dá sehnat pojištění pro děti rozumně prosím? Kdo máte či nemáte zkušenost?

zalozka