Našla bych tu prosím nějakého pejskaře, který by mi poradil ohledně vhodného šamponu pro psa prosím? Podle čeho ho tak vybírat?
Dobrý den, myslíte si že mi někdo dokážete poradit prosím ohledně výběru kvalitních granulí pro psa? Po jakých se prosím dívat?
Dobrý den, myslíte si že mi někdo dokážete poradit prosím ohledně výběru kvalitních granulí pro psa? Po jakých se prosím dívat?
Dobrý den, poradíte mi někdo prosím kde a jaké vybírat spotřebiče do nové kuchyně? Kdo mi dokážete poradit?
Dobrý den, nemáte náhodou někdo zkušenost s pořízením skryté kamery? Tak aby opravdu nebylo poznat že natáčím?
Ahoj holky, nevíte prosím, jestli existuje nějaký přehled reprodukčních klinik ? Ve kterém je stručné vypsáno všechno důležité- úspěšnost, v čem vynikají a tak?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak jste to měly s bolestí při odběru vajíček? Zvažuju svoje první darování a trošku mě děsí, co jsem si někde přečetla. Bolelo to hodně? A jak dlouho jste to cítily po zákroku? Měla jste některá třeba i křeče nebo bolesti při chůzi? Díky moc za sdílení, trochu se bojím, co by mě čekalo.
Dobrý den, poradíte mi prosím někdo zda do domu vybírat krb nebo kamna? Podle čeho se rozhodovat? Máte prosím někdo zkušenost?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit ohledně výběru ideálního topení? Budeme rekonstruovat, a tak zvažujeme zda vybrat krbovou vložku či ne?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.