Ahoj, řeším, jestli má vůbec smysl kupovat dětský kufr. Cestujeme sice jen párkrát do roka, ale říkám si, jestli by to malé neudělalo radost mít vlastní zavazadlo. Máte s tím někdo zkušenost? Opravdu to využijí, nebo je to spíš další věc navíc, co taháme my rodiče?
Holky, sprchujete se po fitku přímo tam? Já to teda většinou nedávám, přijde mi to tam fakt nechutný – mokrý podlahy, vlasy všude, žádný soukromí… Tak radši jedu domů a sprchu si dám v klidu. Ale když mám pak jet rovnou do práce, tak to nejde, takže často chodím až večer. Jenže mě to štve, protože jsem spíš ranní ptáče a večer už na to kolikrát nemám sílu. Jak to řešíte vy?
Najdu tu prosím některou z maminek, která mi poradíte jak zlepšit dětskou imunitu prosím? Už se docela hodně trápíme u dcery, která je pořád dokola nemocná. Sotva jde do školy, tak hned něco chytne. Je opravdu víc doma než ve škole.
Zdravím všechny, poradíte mi prosím nějaký lehký krém na mladou pleť? Hlavně aby dobře hydratoval, ale nebyl moc mastný, mám spíš smíšenou pleť a nechci se lesknout. Už jsem toho vyzkoušela víc, ale pořád jsem nenašla nic, s čím bych byla fakt spokojená.
Dobrý den, chci se zeptat prosím ohledně vašich zkušeností s otoky nohou. Jak jim zabránit? Někdy je to totiž opravdu velmi nepříjemné a bolestivé.
Ahojky, prosím je tu někdo kdo přešel z klasických cigaret na ty elektronické? Můžete mi poradit podle čeho elektronickou cigaretu vybírat prosím?
Pěkný den, prosím zajímalo by mě zda jste si někdo pořizoval do svého domu retro kulaté zásuvky a vypínače? Můžete mi prosím poradit kde se podívat?
Dobrý den, myslíte si že by mi někdo poradil jakým způsobem je nejlepší dle vašich zkušeností řešit přetoky z fotovoltaické elektrárny? Jakou máte zkušenost?
Pěkný den, prosím nemáte náhodou někdo zkušenosti s využíváním komunitní energetiky? Máme docela slušné přetoky, a tak mě tohle zajímá.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.