facebook
Dobré ráno, je pondělí 18.8.2025 a svátek slaví Helena

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 24.05.2025 00:55 | ID: 49668

Ahoj, řeším, jestli má vůbec smysl kupovat dětský kufr. Cestujeme sice jen párkrát do roka, ale říkám si, jestli by to malé neudělalo radost mít vlastní zavazadlo. Máte s tím někdo zkušenost? Opravdu to využijí, nebo je to spíš další věc navíc, co taháme my rodiče?

sabinka | 18.05.2025 19:48 | ID: 49669

Holky, sprchujete se po fitku přímo tam? Já to teda většinou nedávám, přijde mi to tam fakt nechutný – mokrý podlahy, vlasy všude, žádný soukromí… Tak radši jedu domů a sprchu si dám v klidu. Ale když mám pak jet rovnou do práce, tak to nejde, takže často chodím až večer. Jenže mě to štve, protože jsem spíš ranní ptáče a večer už na to kolikrát nemám sílu. Jak to řešíte vy?

Skvarilova | 14.08.2025 10:44 | ID: 49671

Najdu tu prosím některou z maminek, která mi poradíte jak zlepšit dětskou imunitu prosím? Už se docela hodně trápíme u dcery, která je pořád dokola nemocná. Sotva jde do školy, tak hned něco chytne. Je opravdu víc doma než ve škole.

lenuliiinka | 17.08.2025 23:15 | ID: 49675

Zdravím všechny, poradíte mi prosím nějaký lehký krém na mladou pleť? Hlavně aby dobře hydratoval, ale nebyl moc mastný, mám spíš smíšenou pleť a nechci se lesknout. Už jsem toho vyzkoušela víc, ale pořád jsem nenašla nic, s čím bych byla fakt spokojená.

TanaH | 15.05.2025 09:44 | ID: 49677

Dobrý den, chci se zeptat prosím ohledně vašich zkušeností s otoky nohou. Jak jim zabránit? Někdy je to totiž opravdu velmi nepříjemné a bolestivé.

Krisdlabalova | 19.05.2025 22:27 | ID: 49678

Ahojky, prosím je tu někdo kdo přešel z klasických cigaret na ty elektronické? Můžete mi poradit podle čeho elektronickou cigaretu vybírat prosím?

Zuzabartova | 12.05.2025 11:35 | ID: 49685

Pěkný den, prosím zajímalo by mě zda jste si někdo pořizoval do svého domu retro kulaté zásuvky a vypínače? Můžete mi prosím poradit kde se podívat?

Skvarilova | 14.05.2025 19:39 | ID: 49694

Dobrý den, myslíte si že by mi někdo poradil jakým způsobem je nejlepší dle vašich zkušeností řešit přetoky z fotovoltaické elektrárny? Jakou máte zkušenost?

Zuzabartova | 14.05.2025 19:50 | ID: 49695

Pěkný den, prosím nemáte náhodou někdo zkušenosti s využíváním komunitní energetiky? Máme docela slušné přetoky, a tak mě tohle zajímá.

zalozka