Zdravím, je tu někdo, kdo by dával pravidelně doplňky stavy pro svého pejska? Jaké případně dáváte prosím? Jde mi hlavně o osobní zkušenosti, které opravdu dokáží pomoci.
Zdravím, v poslední době mě trápí časté napětí a nervozita, která mi zasahuje už i do spánku a soustředění během dne. Snažila jsem se pomoci bylinkami nebo meditací, ale výsledky zatím nic moc. Máte někdo tip na něco účinného, co vás opravdu zklidnilo?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit někdo ohledně výběru bezpečné trampolíny pro děti na zahradu?
Já už jsem z toho tak trochu zoufalá… Hledám granule pro psa, které se mu budu dobře trávit a navíc mu budou i chutnat. Některé granule co jsem zkoušela kupovat, tak mi pes třeba vůbec nežral…
Holky můžete mě některá nasměrovat, kam se zajít podívat po kvalitním ojetém autě? Dá se vybrat slušné auto tak do 200 tisíc?
Dobrý den, používáte někdo na zahradě smršťovací a natahovací hadici? Zajímala by mě hlavně nějaká osobní zkušenost? Jestli je to dobré řešení či ne?
Zdravím, já jsem se dívala na možnosti havarijního pojištění na naše auto a musím říct, že mě ta cena poněkud zaskočila. Od které pojišťovny sehnat pojištění auta rozumně? Tedy jak havarijní, tak i povinné?
Zdravím, prosím potřebovala bych se zeptat co dělat, když doma umře mazlíček? Máte prosím zkušenost? Bydlíme v Brně v bytě, nemáme tak možnost si ho pochovat na zahrádce což mě opravdu mrzí tedy...
Zdravím, chtěla bych tak nějak přejít na kouření elektronických cigaret. Díval jsem se na nabídku těch jednorázových. Můžete mi říct, které jsou tak ideální?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.