Dobrý den, jsem tady v tom docela nováček. Podařilo se nám letos dostavět s manželem dům, který bych teď chtěla pojistit, abych mohla žít v klidu po případ, že by se něco stalo. Poradíte mi, u které pojišťovny se to vyplatí?
Můžete někdo poradit, kde sehnat havarijní pojištění rozumně? Už jsem si nějaké nabídky prověřovala, ale pojištění mi tedy přišlo dost drahé. Poradíte mi někdo?
Pěkný den, najdu tu prosím od někoho radu u které pojišťovny mohu sehnat životní pojištění rozumně?
Dobrý den, můžete mi tu někdo prosím poradit ohledně výběru granulí pro psa? Podle čeho vybírat kvalitní granule prosím?
Pěkný den přeji. Mohu se prosím zeptat, kdo máte zkušenost ohledně výběru zásuvek? Jaké mi doporučíte? Chtěla bych nějakou klasiku nebo klidně retro, aby nám to zapadlo celkově do interiéru.
Pěkný den přeji. Mohu se prosím zeptat, kdo máte zkušenost ohledně výběru zásuvek? Jaké mi doporučíte? Chtěla bych nějakou klasiku nebo klidně retro, aby nám to zapadlo celkově do interiéru.
Dobrý den, nemáte náhodou někdo v poslední době zkušenost ohledně rekonstrukce a elektroinstalace? Vybíráme právě zásuvky a vypínače, tak hledáme něco pěkného i cenově rozumného.
Zdravím, můžete mi prosím poradit co děláte s přetoky z fotovoltaické elektrárny prosím? Jak je co nejlépe využívat? Prodávat nebo ukládat?
Kdo mi můžete prosím poradit ohledně dodávek elektřiny? Od koho se vyplatí si nechávat dodávat elektřinu?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.